Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

5440
#malamaja123 nieaktywny
26 lutego 2013r. o 9:36
fotelik,nosidełko 25zł takie jak na zdjęciu.[img=1361867818_xpwdzrf.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
26 lutego 2013r. o 10:16
~ napisał(a):
~ja napisał(a):
~mama2 napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~malenka22 napisał(a):
~ napisał(a):
~mama chłopca:) napisał(a):
~malenka napisał(a): Witam. Pilnie potrzebuje ciuszki dla noworodka dla dziewczynki. Jestem w bardzo trudnej sytuacji i nie stac mnie na zakup nawet kaftanika. Bardzo prosze jezeli ktos ma do oddania to chetnie przyjme. 663129356

Może ktoś ma nie potrzebne już,ja niestety nie ,,, -cytuję posta żeby odświeżyć ,,, ;)
Dzwoniłam do tej pani bo mam do oddania kilka rzeczy po chłopcu ale pani chłopięcymi nie jest zainteresowana.Jestem w szoku.Jak ktoś nie ma nawet na kaftanik to przyjmuje wszystko.Zawsze potem może sobie poprzeglądać.

Współczuję serdecznie tej pani- i myślę, że nie powinniśmy oceniać dlaczego się nie odezwała- jak wcześniej pisała, może nie mieć środków na koncie, pisała też, że jak będzie w bolesławcu w ten czy tamten dzień, co świadczy, że z bolca nie jest a dla niektórych wybrać się tu choćby z wioski obok to też jest wydatek, a może dziecko chore, a może zwyczajnie pogoda fatalna na "wyprawę " po ciuszki. Nie bądźcie tacy oschli...

nie oddZwonillam jeszcze do Pani poniewaz mi braklo srodkow na koncie ale jezeli te ciuszki sa nadal aktualne to w czwartek lub piatek bede w boleslawcu i z checia przyjme nawet po chlopcu

"Nawet" po chłopcu ? Jak dziecko w drodze a ty nie masz co na niego włożyć to powinnaś być wdzięczna że ktoś ci coś oddaje a nie pisać z łaską że nawet po chłopcu przyjmiesz .Sorry ale tak odebrałam twój wpis :/
Jak do tej pory pani w sprawie ciuszków się nie odezwała więc chyba jej nie bardzo zależy.Niestety ale ze stratą dla innych NAPRAWDĘ potrzebujących więcej się nie zaoferuję z pomocą :|

wie Pani co jakby mi ktos dal takie komentarze to tez bym juz sie nie odezwala zero zrozumienia dla ubogich ludzi

czytam to i nie wirzę w to co widzę! kobieta zwróciła się z prośbą a tu takie głupie komentarze. Trzabyło napisać że ma pani ubranka po chłopcu, napisać nr tel bądź meila i tyle!!!! Pani by chciała to by zadzwioniła a nie zaraz teksty"z łaską" "a ty nie masz co na niego włożyć", trochę szacunku ludzie i myślcie co piszecie! bo to nie forum na takie wymiany zdań tylko stronka z ogłoszeniami!!!![/cZ mojej strony było zrozumienie dla ubogich skoro chciałam oddać ciuchy-już nawet przygotowałam bo byłam pewna że skoro ktoś nie ma nawet na kaftanik to przyjmie z chęcią wszystko.Niepotrzebnie się naszukałam dla ''potrzebującej'' dlatego jeśli ktoś kręci nosem to szlag mnie trafia bo widać że nie jest to osoba naprawdę w potrzebie.
~sylwia niezalogowany
26 lutego 2013r. o 10:51
Przyjme fotelik samochodowy dla dziecka od15 kg,wymienniki lub cena do uzgodnienia.Jesli ktos ma to prosze o kontakt: 509845524
~m niezalogowany
26 lutego 2013r. o 10:53
fotelik samochodowy 9-18kg 50pln 502156078[img=1361872426_zws25gk.jpg]
~sebastian niezalogowany
26 lutego 2013r. o 12:16
oddam odkurzacz piorocy za slodskosci lub inne plyny lub zamienie na zwykly brak rury i rurek do wody sprawny 609842099
~pinia niezalogowany
26 lutego 2013r. o 14:16
może ma ktoś dobry depilator damski (z pęsetami) i nie używa go - chętnie zamienię za coś
~ niezalogowany
26 lutego 2013r. o 14:58
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~? napisał(a):
~Beata napisał(a): Też mogę rozliczyć PITA za 10zł 504 28 27 22 lub [email protected]

Czyli co mi jeszcze potrzeba ,oprócz rozliczenia z pracy ? Chcę rozliczyć dwoje pełnoletnich uczących się dzieci .

PRZYPOMINAM ŻE TEMAT TYCZY SIĘ:

"Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)"

GDZIE JEST MODERATOR

Ale o co chodzi Pani sprzedaje usługę przecież

:>

No , to mamy jasność . Podaj adres i nr. telefonu do biura . Paragon wystawiasz ? Podatki płacisz ? ZUS ?
W końcu SPRZEDAJESZ USŁUGĘ .
Jeżeli już , to możesz to robić w ramach PRZYSŁUGI , za darmo !!! Ciekawym, czy masz ubezpieczenie OC , w razie gdybyś narobił jakichś głupstw ludziom w papierach :>
2091
#mała Mi nieaktywny
26 lutego 2013r. o 15:19
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~? napisał(a):
~Beata napisał(a): Też mogę rozliczyć PITA za 10zł 504 28 27 22 lub [email protected]

Czyli co mi jeszcze potrzeba ,oprócz rozliczenia z pracy ? Chcę rozliczyć dwoje pełnoletnich uczących się dzieci .

PRZYPOMINAM ŻE TEMAT TYCZY SIĘ:

"Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)"

GDZIE JEST MODERATOR

Ale o co chodzi Pani sprzedaje usługę przecież

:>

No , to mamy jasność . Podaj adres i nr. telefonu do biura . Paragon wystawiasz ? Podatki płacisz ? ZUS ?
W końcu SPRZEDAJESZ USŁUGĘ .
Jeżeli już , to możesz to robić w ramach PRZYSŁUGI , za darmo !!! Ciekawym, czy masz ubezpieczenie OC , w razie gdybyś narobił jakichś głupstw ludziom w papierach :>

wszyscy którzy tutaj sprzedają różne rzeczy nie mają działalności gospodarczej handlowej, nie płacą podatku od sprzedaży, to co się czepiasz?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza