Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~ niezalogowany
3 marca 2013r. o 16:45
~== napisał(a): Podaje numer tel. w sprawie rolet bordowych. 660534406
nieaktualne
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ANETKA niezalogowany
3 marca 2013r. o 16:54
POSIADAM WIELE CIUSZKÓW NA OSOBĘ XS-S-M
M.IN SĄ TO ZWYKŁE TOPY, BLUZECZKI Z BUFKAMI, SWETERKI ZAPINANE NA GUZICZKI, SUKIENKI, KOSZULE, BLUZY DRESOWE, KURTKI, SPODNIE ITD.
wiekszość w super stanie, sprzedaje, bo nie mam miejsca w szafie :) a jakoś trzeba zwolnić pare wieszaków i półek :)
ciuszki m.in z firm: cropp, troll, house, top secret, fruit of the loom, butik, itd:)

zapraszam:) można przyjść i poprzymierzać

POLECAM!
531 131 399
można dzownić/pisać nawet poźnej porze :)
4632
#Ania81 nieaktywny
3 marca 2013r. o 16:59
~ANETKA napisał(a): POSIADAM WIELE CIUSZKÓW NA OSOBĘ XS-S-M
M.IN SĄ TO ZWYKŁE TOPY, BLUZECZKI Z BUFKAMI, SWETERKI ZAPINANE NA GUZICZKI, SUKIENKI, KOSZULE, BLUZY DRESOWE, KURTKI, SPODNIE ITD.
wiekszość w super stanie, sprzedaje, bo nie mam miejsca w szafie :) a jakoś trzeba zwolnić pare wieszaków i półek :)
ciuszki m.in z firm: cropp, troll, house, top secret, fruit of the loom, butik, itd:)

zapraszam:) można przyjść i poprzymierzać

POLECAM!

zdjecia proszę na [email protected] w rozmiarze M
531 131 399
można dzownić/pisać nawet poźnej porze :)
~ANETKA niezalogowany
3 marca 2013r. o 17:01
prosze w razie czego pisać sms bo nie dam rady przejzec pozniej wszystkich stron :)
~ANETKA niezalogowany
3 marca 2013r. o 17:18
POSIADAM RÓWNIEZ MASAŻER DO STÓP, Z FUNKCJA UTRZYMYWANIA TEMPERATURY WODY, I MASAŻEM :) PRAKTYCZNIE NOWY, RAZ WŁĄCZONY I OD TEJ PORY LEŻY W SZAFIE, JESZCZE ZAPAKOWANY W KARTONIK, KTÓRY NAWET NIE JEST NARUSZONY :)
DOKŁADNIE TAKI JAK NIŻEJ NA ZDJĘCIU, CENA W SKLEPIE (bodajże 120-130zł)
a ja chetnie oddam za równowartość wódeczki 0,7l - 30zł :)[img=1362327514_bshv4cq.jpg]
~ANETKA niezalogowany
3 marca 2013r. o 17:19

mam tez rózne buciki :) niektóre nawet nowe, z h&m koturny wrzosowe r.38 (kupiłam za duże) botki na wiosne sznutowane na słupku na stope około 37 :) szpilki miętowe na r. 36-7 założone ze dwa razy szpilka ok. 13cm ii duzo duzo inynch, tj. adidaski w zebre z new yorkera, kupilam za male :) sandalki, czerwone szpilki, itd :) ZAAAPRASZAAM

531 131 399 numer ten sam do masażera :)
~ANETKA niezalogowany
3 marca 2013r. o 17:35
spodnie za 4pak - 10zł :)
531 131 399
~ANETKA niezalogowany
3 marca 2013r. o 17:37
~ANETKA napisał(a): spodnie za 4pak - 10zł :)
531 131 399

fotka nie weszła
ta plamka na nogawce to jakieś dziwne odbicie swiatla w lustrze, w rzeczywistosci nie ma zadnych plamek ani przetarc :) na rozamiar spore s lub m
[img=1362328644_t5hdnzx.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza