Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~Dorotka niezalogowany
7 kwietnia 2013r. o 20:56
Mam do sprzedania kilka ciuszków. Ubrania są zadbane. Zachęcam do kupna. Bardzo tanio.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8384
#ko nieaktywny
7 kwietnia 2013r. o 21:22
MamaZuzi napisał(a):
ko napisał(a): Witam
Potrzebuję pożyczyć za tydzień na ok. tydzień kojec dla dziecka jakiś turystyczny czy jakikolwiek.
e-mail:
[email protected]

Mam do sprzeania za 30zł bez materaca. 723 467 661

Ja chcę tylko pożyczyć nie kupic....bede miała gosci z maluszkiem i dlatego ;)
8869
#MamaZuzi nieaktywny
7 kwietnia 2013r. o 21:24
Sprzedam nianie elektroniczna niemieckiej firmy SENDER, mozna ja uzywac na baterie, a takze na zasilacze do kontaktu. Zasięg ok 200metrow, sprawna. Cena 60zl
723 467 661
~ niezalogowany
7 kwietnia 2013r. o 21:28
kiedy nie spojrzę to te buty za 4 dychy daj se spokój już bo już się takich nie nosi
7213
#trol nieaktywny
7 kwietnia 2013r. o 22:20
Oddam znoszone majtki za 6-pak piwa lub innych płynów :D
~ niezalogowany
7 kwietnia 2013r. o 23:45
poprosze o fotke na mail [email protected] : )
2122
#aluska199 nieaktywny
7 kwietnia 2013r. o 23:58
~Alicja napisał(a): Sprzedam wózek wielofunkcyjny Tako Jumper X kolekcja serca...szaro-różowy.
Stan gondoli idealny, spacerówka w stanie bdb.
Zdjęcia dla zainteresowanych.
Kupiony za 1350 zl- sprzedam za 450 zł do małej negocjacji:)
Tel.536998676, [email protected]
[img=1365371935_87tgbkr.jpg]

Dat me alas eius amore...
~ŁUKASZ niezalogowany
8 kwietnia 2013r. o 0:05
To nie spoglądaj. Dla takich chłopczyków jak ty, liczy się przede wszystkim marka Nike,Adidas,Puma itp. Nie wiem czy jesteś na tyle kumaty,żeby zrozumieć że nie których ludzi nie stać na dobre buty. Jak cię stać kupować buty za 300zł to ja tego nie komentuję. Jestem pewien,że jak na tych butach pisało by reebok lub puma to sam byś wydzwaniał,więc proszę cię bardzo chłopczyku przemyśl sobie ze dwa razy zanim będziesz komentował czyjeś rzeczy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza