~ napisał(a):ja tez byla bym zainteresowana prosze o kont. 889838913~wiolizna napisał(a): Pod koniec sierpnia lub na początku wrześniu będę w Polsce. Przywiozę ze sobą mnóstwo ciuszków na chłopca od niemowlaczka do dwóch latek mniej więcej. Ciuszki są używane, ale zadbane. Wszystkie za darmo. Na pewno komuś się przydadzą :)JA BYLA BYM ZAINTERESOWANA CIUSZKAMI. MOJ NR 536519902
~ napisał(a): sprzedam nową nigdy nie ubraną bluzkę-tunikę z kolekcji bonprix
(nie trafiony rozmiar),
rozmiar z metki 44 w fajne bialo-oliwkowe kwiaty, idealna na wiosenne dni :)
za 40 zł
500646940[img=1365703634_kcvopx5.jpg]
becia73 napisał(a): Chętnie kupię mały dywanik ze wzorem uliczek dla chłopca w dobrym stanie, [email protected] 504 28 27 22
~ napisał(a):becia73 napisał(a): Chętnie kupię mały dywanik ze wzorem uliczek dla chłopca w dobrym stanie, [email protected] 504 28 27 22
Fajnie ,ze masz chłopca w dobrym stanie-ludzie piszcie logicznie bo śmieszą i obrażają te wasze wypowiedzi-powinnaś była napisać np Chętnie kupię ,dla chłopca,mały dywanik w dobrym stanie,ze wzorem uliczek-przeciez to nie chłopiec ale dywanik ma być w dobrym stanie,chłopiec może się cieszyć dobrym zdrowiem,ale nie jest przedmiotem ,żeby można go określić,że jest w dobrym stanie.Wiem ,ze miałaś na myśli dywanik pisząc te słowa ,ale błędna pisownia uczyniła z tej wypowiedzi dziwoląga.Należy przeprosić chłopca.:D