Witam, mam na sprzedaż zestaw markowych kosmetyków Revitacell. W jego skład wchodzą:
1) Revitacell Stem Cells Face Set - Zestaw regeneracyjny do skóry twarzy. Zestaw składający się z peelingu i bioaktywnej maski do kompleksowej regeneracji skóry twarzy opracowany przez polskich naukowców w nowoczesnych laboratoriach biotechnologicznych z wykorzystaniem NHAC Biocervin MIC-1 wytwarzanego na bazie opatentowanych komórek macierzystych MIC-1.
Efekty stosowania: promienna, gładka i zrewitalizowana skóra twarzy.
2) Revitacell Stem Cells Hand Set - Zestaw regeneracyjny do dłoni. Zestaw składający się z peelingu i maski do kompleksowej regeneracji dłoni opracowany z wykorzystaniem NHAC Biocervin MIC-1 wytwarzanego na bazie opatentowanych komórek macierzystych MIC-1.
Efekty stosowania: zregenerowane, odżywione, gładkie dłonie bez przebarwień
3) Revitacell Stem Cells Bust Set - Zestaw regeneracyjny do biustu i dekoltu. Zestaw składający się z peelingu i serum do kompleksowej regeneracji i ujędrnienia delikatnej skóry biustu i dekoltu opracowany z wykorzystaniem NHAC Biocervin MIC-1 wytwarzanego na bazie opatentowanych komórek macierzystych MIC-1.
Efekty stosowania Revitacell Stem Cells Bust Set: jędrny, gładki i zadbany biust oraz dekolt.
Wartość każdego z zestawów to ok. 150 zl (można sprawdzić w internecie, na stronie producenta), podobno działają cuda - polecam przeczytać recenzję - ja się nie wypowiadam, bo nie stosowałam.
Kosmetyki są w oryginalnych opakowaniach, ani razu nie otwierane - pudełka są wciąż zaklejone taśmami.
Cena, jaka mnie interesuje, to 150 zł za trzy zestawy razem. Osobno nie sprzedaję. Opłaca się bardzo, tyle kosztuje jeden zestaw.
tel. 501 802 885
e mail:
[email protected]
Myślę, że to dobry pomysł na prezent na Dzień Matki lub dla samej siebie:)
[img=1365774274_byc1vxu.jpg]