Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~ niezalogowany
11 września 2013r. o 15:13
Pilnie kupie taką książkę http://www.pearson.pl/angielski/katalog-sklep/szkoly-ponadgimnazjalne/new-matura-success.html

i ćwiczenia http://www.pearson.pl/angielski/katalog-sklep/szkoly-ponadgimnazjalne/new-matura-success/new-matura-success-pre-intermediate/workbook-plus-audio-cd.html
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 września 2013r. o 15:18
Sprzedam nową książkę dla dzieci :) 15 zł.[img=1378736980_vv5qy7m.jpg]
~Filip niezalogowany
11 września 2013r. o 21:12
~angela napisał(a): [img=1378834482_m3kavna.jpg]

Ile? Jakiś kontakt można?
657
#agak nieaktywny
12 września 2013r. o 1:54
Sprzedam tanio teleobiektyw OPTOMAX AUTO 70-210 MM F 4.5 Z FUNKCJĄ MC MACRO 1;4-1;5. Bardzo ciężko się nim kręci, ponieważ kiedyś mi upadł.. : ) Ale szkła są w porządku, więc jest ok :D
Widziałam na allegro za 129zł w dobrym stanie. Ja mojego się pozbędę za 20zł.[img=1378943277_n2g81ik.jpg]

Dopisane 12.09.2013r. o godz. 01:54:

Dodam, że na pewno da się go naprawić, by płynnie się ustawiało ostrość i ogniskową, ale mi się nie chciało z tym bawić, bo go i tak nie używałam (tylko ten jeden niefortunny raz)

www.agakryspin.com
~aga-) niezalogowany
12 września 2013r. o 8:34
Sprzedam farby za 40 zł cena w sklepie 86zł zainteresowanych prosze pisać na maila [email protected] [img=1378967601_fwfhfc0.jpg]
[img=1378967675_teatw78.jpg]
~aga-) niezalogowany
12 września 2013r. o 8:41
sprzedam szablony malarskie za połowę ceny. posiadam jeszcze inne zapraszam do kontaktu na [email protected] [img=1378967914_hiyjjwn.jpg]
[img=1378967963_9uyura5.jpg]
[img=1378968093_mrjz6zh.jpg]
~vingag niezalogowany
12 września 2013r. o 12:23
Sprzedam zestaw kosmetyków Benefit.

-POREfessional, baza pod makijaż - cena rynkowa ok. 80 zł.
Minimalizuje widoczność porów.
Lekka, beztłuszczowa konsystencja idealnie współgra z problematyczną skórą, zapewniając komfort i matowy efekt. Kosmetyk świetny dla każdego typu karnacji.

-benetint - róż w płynie do policzków, można nim barwić także usta. cena rynkowa ok. 100 zł - Intensywnie różowy róż w płynie dla osób, które lubią ładnie wyglądać bez uczucia, że mają "coś" na twarzy lub malujących się w typie "make up - no make up". Nie ma żadnych drobinek - tylko czysty płynny pigment, pachnący różami.

-bella bamba -cena rynkowa ok. 100 zł. Róż 3D w kolorze soczystego miąższu arbuza ze złocistymi drobinkami. Można nakładać go na policzki lub delikatnie optuszyć nim całą twarz, stanie się jaśniejsza i radośniejsza.

Kosmetyki są nowe, nawet nie otwierane, oryginalne. Są to wersje pełnowymiarowe, żadne miniatury. Polecam poczytać opinię o nich na internecie, są bardzo pozytywne.

Kontakt: [email protected]
tel. 501802885

Cena 150 zł. (za zestaw wart ponad 250) Może być do negocjacji.

~ niezalogowany
12 września 2013r. o 12:38
~Paulina napisał(a): Sprzedan stół z dwoma krzeslami za 50zl. 723466966[img=1378892642_y4yuyib.jpg]
Jaka wysokość tego stolika?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK