Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~ niezalogowany
9 lutego 2014r. o 17:25
anulka1073 napisał(a): !!! PILNIE !!! poszukuję osoby która wykonuje piękne bukiety z różnych rzeczy na chrzest !! Dopisane 09.02.2014r. o godz. 17:20:!!! PILNIE !!! poszukuję osoby która wykonuje piękne bukiety z różnych rzeczy na chrzest !!

Ja mogę ci zrobić tort z pampersow :) piękny i praktyczny prezent :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6998
#anulka1073 nieaktywny
9 lutego 2014r. o 17:35
~ napisał(a):
anulka1073 napisał(a): !!! PILNIE !!! poszukuję osoby która wykonuje piękne bukiety z różnych rzeczy na chrzest !! Dopisane 09.02.2014r. o godz. 17:20:!!! PILNIE !!! poszukuję osoby która wykonuje piękne bukiety z różnych rzeczy na chrzest !!

Ja mogę ci zrobić tort z pampersow :) piękny i praktyczny prezent :)
a posiada Pani zdjęcia???

Dopisane 09.02.2014r. o godz. 17:35:

zdjęcia i nr kontaktowy poproszę na [email protected] :)
~ niezalogowany
9 lutego 2014r. o 17:40
Ależ to "smakowicie " brzmi-tort z pampersów.Czego to ludzie nie wymyślą,już lepiej bukiet z tych nieszczęsnych pampersów byłby gustowniejszy ,albo bukiet z ręczników dla malucha. :| :| :P
~nhj niezalogowany
9 lutego 2014r. o 19:37
~ napisał(a):
~NOWA TOALETA PRZENOŚNA napisał(a): Do sprzedania nowa toaleta przenośna w oryginalnym opakowaniu renomowanej marki Thetford Rocktrail z pojemnym zbiornikiem na nieczystości - fekalia. Idealna dla osób starszych, pod namiot, w podróży, na Yacht itp. GRATIS komplet płynów! :)Cena jaka mnie interesuje 180 zł (do negocjacji). Wartość tej toalety to 250 zł.
Tel: 531 216 783 Polecam![img=1390409990_0q0960o.jpg]
ile razy będziesz to wystawiać widzisz że nikt tego czegoś nie chce ,tylko zaśmiecasz forum,Pozdrawiam
~nhj niezalogowany
9 lutego 2014r. o 19:39
~ napisał(a):
~NOWA TOALETA PRZENOŚNA napisał(a): Do sprzedania nowa toaleta przenośna w oryginalnym opakowaniu renomowanej marki Thetford Rocktrail z pojemnym zbiornikiem na nieczystości - fekalia. Idealna dla osób starszych, pod namiot, w podróży, na Yacht itp. GRATIS komplet płynów! :)Cena jaka mnie interesuje 180 zł (do negocjacji). Wartość tej toalety to 250 zł.
ile razy będziesz to wystawiać widzisz że nikt tego czegoś nie chce ,tylko zaśmiecasz forum,Pozdrawiam
~gregord niezalogowany
9 lutego 2014r. o 20:19
Witam mam do sprzedania stolik drewniany za 80 zł i 2 pufo-fotele za 50 zł. wiecej informacji pod numerem 512-282-619 [img=1391973517_1434vja.jpg]
[img=1391973559_d1ckhn5.jpg]
~ niezalogowany
9 lutego 2014r. o 20:41
~nhj napisał(a):
~ napisał(a):

To "coś":) to toaleta turystyczna(dobra również dla osób starszych)-Tobie nie potrzebna, ale komuś może tak...pozdrawiam:)
~ niezalogowany
9 lutego 2014r. o 21:31
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a): sprzedam tablet manta za 100ZŁ LUB WYMIENIE NA KOMPA
535570979
mam komputer niemiecki sprawny z klawiaturą bez ekranu mozemy zamienic [email protected]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza