anulka1073 napisał(a): !!! PILNIE !!! poszukuję osoby która wykonuje piękne bukiety z różnych rzeczy na chrzest !! Dopisane 09.02.2014r. o godz. 17:20:!!! PILNIE !!! poszukuję osoby która wykonuje piękne bukiety z różnych rzeczy na chrzest !!
~ napisał(a):a posiada Pani zdjęcia???anulka1073 napisał(a): !!! PILNIE !!! poszukuję osoby która wykonuje piękne bukiety z różnych rzeczy na chrzest !! Dopisane 09.02.2014r. o godz. 17:20:!!! PILNIE !!! poszukuję osoby która wykonuje piękne bukiety z różnych rzeczy na chrzest !!
Ja mogę ci zrobić tort z pampersow :) piękny i praktyczny prezent :)
~ napisał(a):ile razy będziesz to wystawiać widzisz że nikt tego czegoś nie chce ,tylko zaśmiecasz forum,Pozdrawiam~NOWA TOALETA PRZENOŚNA napisał(a): Do sprzedania nowa toaleta przenośna w oryginalnym opakowaniu renomowanej marki Thetford Rocktrail z pojemnym zbiornikiem na nieczystości - fekalia. Idealna dla osób starszych, pod namiot, w podróży, na Yacht itp. GRATIS komplet płynów! :)Cena jaka mnie interesuje 180 zł (do negocjacji). Wartość tej toalety to 250 zł.
Tel: 531 216 783 Polecam![img=1390409990_0q0960o.jpg]
~ napisał(a):ile razy będziesz to wystawiać widzisz że nikt tego czegoś nie chce ,tylko zaśmiecasz forum,Pozdrawiam~NOWA TOALETA PRZENOŚNA napisał(a): Do sprzedania nowa toaleta przenośna w oryginalnym opakowaniu renomowanej marki Thetford Rocktrail z pojemnym zbiornikiem na nieczystości - fekalia. Idealna dla osób starszych, pod namiot, w podróży, na Yacht itp. GRATIS komplet płynów! :)Cena jaka mnie interesuje 180 zł (do negocjacji). Wartość tej toalety to 250 zł.
~nhj napisał(a):~ napisał(a):ile razy będziesz to wystawiać widzisz że nikt tego czegoś nie chce ,tylko zaśmiecasz forum,Pozdrawiam~NOWA TOALETA PRZENOŚNA napisał(a): Do sprzedania nowa toaleta przenośna w oryginalnym opakowaniu renomowanej marki Thetford Rocktrail z pojemnym zbiornikiem na nieczystości - fekalia. Idealna dla osób starszych, pod namiot, w podróży, na Yacht itp. GRATIS komplet płynów! :)Cena jaka mnie interesuje 180 zł (do negocjacji). Wartość tej toalety to 250 zł.
~ napisał(a):mam komputer niemiecki sprawny z klawiaturą bez ekranu mozemy zamienic [email protected]~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a): sprzedam tablet manta za 100ZŁ LUB WYMIENIE NA KOMPA535570979