Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~ niezalogowany
9 lutego 2014r. o 23:43
~ napisał(a): Ależ to "smakowicie " brzmi-tort z pampersów.Czego to ludzie nie wymyślą,już lepiej bukiet z tych nieszczęsnych pampersów byłby gustowniejszy ,albo bukiet z ręczników dla malucha. :| :| :P

ja tam taki tort dostałam i niedosc ze ladnie wygląda to później super się przydaje. Pieluszki sa droge a praktyczne prezenty najlepsze
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
10 lutego 2014r. o 8:41
~ napisał(a):
~ napisał(a): Ależ to "smakowicie " brzmi-tort z pampersów.Czego to ludzie nie wymyślą,już lepiej bukiet z tych nieszczęsnych pampersów byłby gustowniejszy ,albo bukiet z ręczników dla malucha. :| :| :P

ja tam taki tort dostałam i niedosc ze ladnie wygląda to później super się przydaje. Pieluszki sa droge a praktyczne prezenty najlepsze

Pewnie, że praktycznie! Ja jeszcze dostałam tort z reczników, tez rewelacyjny pomysl:)
10155
#UgaGuga nieaktywny
10 lutego 2014r. o 10:44
UgaGuga napisał(a): Witam, mój brat zbiera karty UEFA CHAMPIONS LEAGUE i ma dużo kart do wymiany, jeżeli Wasze dzieci też chcą się wymienic takimi kartami to proszę dzwonic pod nr 722379688.

ponawiam :)
~ niezalogowany
10 lutego 2014r. o 13:17

a co to za różnica czy tort czy bukiet???? chodzi chyba o praktyczność??
~Lodówka Amica niezalogowany
10 lutego 2014r. o 14:08
~ napisał(a):
~Lodówka Amica napisał(a):
~Lodówka Anica napisał(a): Sprzedam lodówkę Amica w pełni funkcjonująca,Wysok.ok.1,50cm,z zamrażarką u góry.Sprzedaję,bo kupiłam właśnie nową,większą. cena 230zł. 503454607 [img=1391333480_5rzxxco.jpg]

:)

:)
~ niezalogowany
10 lutego 2014r. o 15:29
~ napisał(a):

a co to za różnica czy tort czy bukiet???? chodzi chyba o praktyczność??

Różnica taka ,ze tort kojarzy sie ze smakołykiem do jedzenia i nim jest a pampers wręcz przeciwnie się kojarzy ,czyli z kupą i to porównanie nazwy "tort" z pieluchą budzi niesmak .Jeżeli chodzi o praktyczność owszem ,pieluch nigdy za dużo ,,tylko ta nazwa "tort" ,nie ,nie ,to niesmaczne.
~MaryGold niezalogowany
10 lutego 2014r. o 15:49
~MaryGold napisał(a): Sprzedam duży domek dla lalek Barbie lub innych tej samej wielkości. Domek posiada plastikowy stelaż oraz kartonowe ścianki, cały składany modułowo. Domek w dobrym stanie(lekko wyblaknięty dach; jeden uchwyt plastikowej listwy pęknięty, ale nie przeszkadza to w rozłożeniu domku). Wymiary: szerokość 108 cm, głębokość 37 cm, wysokość 94 cm. Wysokość pokoików 35 cm.
Cena 60 zł (do negocjacji)
tel. 692095056
e-mail: [email protected]
Serdecznie polecam!
Odbiór wyłącznie osobisty w miejscowości Brzeźnik[img=1391725128_q7klrre.jpg]

Domek sprzedany.
~ela niezalogowany
10 lutego 2014r. o 16:05
Sprzedam zabawki Fisher Price
Piramidka 10 zł[img=1392044098_uhclpgr.jpg]

klocki sensoryczne 10 zł[img=1392044183_gixvldp.jpg]

Świecący i grający słoń(wańka wstańka) 15 zł[img=1392044285_1xk9g3h.jpg]

żółw gra,świeci,kula kręci się 15 zł[img=1392044382_s6e87kx.jpg]

Robaczek do ciągania 10 zł[img=1392044474_habj35a.jpg]

Telefon w języku polskim 15zł[img=1392044543_1try2pk.jpg]

Piramidka 10zl

[img=1392044669_k8rc0rb.jpg]

TEL.602-398-411
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza