~ napisał(a): Ależ to "smakowicie " brzmi-tort z pampersów.Czego to ludzie nie wymyślą,już lepiej bukiet z tych nieszczęsnych pampersów byłby gustowniejszy ,albo bukiet z ręczników dla malucha. :| :| :P
~ napisał(a):~ napisał(a): Ależ to "smakowicie " brzmi-tort z pampersów.Czego to ludzie nie wymyślą,już lepiej bukiet z tych nieszczęsnych pampersów byłby gustowniejszy ,albo bukiet z ręczników dla malucha. :| :| :P
ja tam taki tort dostałam i niedosc ze ladnie wygląda to później super się przydaje. Pieluszki sa droge a praktyczne prezenty najlepsze
UgaGuga napisał(a): Witam, mój brat zbiera karty UEFA CHAMPIONS LEAGUE i ma dużo kart do wymiany, jeżeli Wasze dzieci też chcą się wymienic takimi kartami to proszę dzwonic pod nr 722379688.
~ napisał(a): Ależ to "smakowicie " brzmi-tort z pampersów.Czego to ludzie nie wymyślą,już lepiej bukiet z tych nieszczęsnych pampersów byłby gustowniejszy ,albo bukiet z ręczników dla malucha. :| :| :P
~ napisał(a):~Lodówka Amica napisał(a):~Lodówka Anica napisał(a): Sprzedam lodówkę Amica w pełni funkcjonująca,Wysok.ok.1,50cm,z zamrażarką u góry.Sprzedaję,bo kupiłam właśnie nową,większą. cena 230zł. 503454607 [img=1391333480_5rzxxco.jpg]
:)
:)
~ napisał(a):~ napisał(a): Ależ to "smakowicie " brzmi-tort z pampersów.Czego to ludzie nie wymyślą,już lepiej bukiet z tych nieszczęsnych pampersów byłby gustowniejszy ,albo bukiet z ręczników dla malucha. :| :| :P
a co to za różnica czy tort czy bukiet???? chodzi chyba o praktyczność??
~MaryGold napisał(a): Sprzedam duży domek dla lalek Barbie lub innych tej samej wielkości. Domek posiada plastikowy stelaż oraz kartonowe ścianki, cały składany modułowo. Domek w dobrym stanie(lekko wyblaknięty dach; jeden uchwyt plastikowej listwy pęknięty, ale nie przeszkadza to w rozłożeniu domku). Wymiary: szerokość 108 cm, głębokość 37 cm, wysokość 94 cm. Wysokość pokoików 35 cm.
Cena 60 zł (do negocjacji)
tel. 692095056
e-mail: [email protected]
Serdecznie polecam!
Odbiór wyłącznie osobisty w miejscowości Brzeźnik[img=1391725128_q7klrre.jpg]
Domek sprzedany.