Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~Tomek niezalogowany
22 września 2011r. o 10:34
Potrzebuję nagrywarkę z tech. lightscribe . Najchętniej wymienię na normalną nagrywarkę DVD + nag. CD/napędy CD . Bądź do uzgodnienia.

tel 508678195
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4094
#arkadiuszw nieaktywny
22 września 2011r. o 13:54
jeżeli ktoś ma jakiś stary tv kolorowy i sprawny najlepiej taki z tych wiekszych, którego nie używa a graci mu w garażu lub piwnicy to przyjmiemy go dla babci której popsul sie tv a nie stac jej na kupno bo ma niską emeryturke. Wiem że masa osób ma takie graty w domu bo sam mialem dwa ale też rozdałem potrzebującym. Bardzo prosze o kontakt w razie czego podjedziemy i odbierzemy telewizor, ewentualnie jakieś winko albo piwko sie postawi. Pozdrawiam i czekam na dobrotliwych bolecnautów :)
~ niezalogowany
22 września 2011r. o 14:14
Oddam za dwie duże milki akwarium 40X25X25 z czarną, plastikową pokrywką. Stan dobry, jedynie spód trochę porysowany.
Kontakt: [email protected]
~gosciu niezalogowany
22 września 2011r. o 15:34
arkadiuszw napisał(a): jeżeli ktoś ma jakiś stary tv kolorowy i sprawny najlepiej taki z tych wiekszych, którego nie używa a graci mu w garażu lub piwnicy to przyjmiemy go dla babci której popsul sie tv a nie stac jej na kupno bo ma niską emeryturke. Wiem że masa osób ma takie graty w domu bo sam mialem dwa ale też rozdałem potrzebującym. Bardzo prosze o kontakt w razie czego podjedziemy i odbierzemy telewizor, ewentualnie jakieś winko albo piwko sie postawi. Pozdrawiam i czekam na dobrotliwych bolecnautów :)

Jestem zainteresowany oddaniem telewizora :)
proszę o kontakt telefoniczny na numer 601185628,
pozdrawiam
~xx niezalogowany
22 września 2011r. o 18:40
Mam taka grzalke niepotrzebna ,moje gg 6751319
2087
#Wikunia nieaktywny
22 września 2011r. o 20:19
przyjmę za piwno lub czekolady czy co tam kto będzie chciał butle na wino

http://www.facebook.com/Krawiectwo.Melanii http://wikuniakwl02.wpiernicz.pl/vs
~ALOES niezalogowany
22 września 2011r. o 20:23
Potrzebuje conajmniej 2 letnigo aloesa, jak ktos ma na zbyciu to przyjme,kupie,cokolwiek :) GG: 11042410
~javo niezalogowany
22 września 2011r. o 20:38
Oddam za 1 browca elementy elektroniczne widoczne na zdjęciu, większość nie używana, pochodzą "Młodego elektronika", ale nie tylko.
660690450
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza