Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~javo niezalogowany
22 września 2011r. o 20:57
Za 2 browce oddam kilka zegarków na rękę, w częściach. Foto prześlę na GG lub pocztę.
660690450
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4032
#massi2301 nieaktywny
22 września 2011r. o 23:40
jeśli ktoś ma na zbyciu keg-a takiego minimum 30l chętnie kupię
~ogrodnik niezalogowany
23 września 2011r. o 10:15
witam wszystkich. Otóż popsuła mi się kosiarka:( i mam pytanie, czy ma ktoś może niepotrzebna stara kosiarke na zbyciu? Co do piwek można się dogadać... I nie ukrywam że zależy mi na czasie bo połowa ogrodu stoi odłogiem...
~javo niezalogowany
23 września 2011r. o 14:52
Za czteropak oddam piekarnik elektryczny, na jedną blachę. W pełni sprawny. Foto wyślę na GG lub pocztę jeżeli ktoś jest zainteresowany.
660690450
~mildzia niezalogowany
23 września 2011r. o 15:16
Ma ktoś może zbędny telewizor. Może być nawet nieduży, chcę małemu do pokoju wstawić, żeby mógł u siebie bajki oglądać.
~subarak niezalogowany
23 września 2011r. o 21:04
poszukuję szyby o wymiarach 56cm X 92cm,tzn co najmniej taki wymiar,a jak będzie większa to też przyjmę,dotne sobie:) wywaliło mi okno na strychu i trzeba załatac przed chłodami:)Może ma ktos z jakiejś rozbiórki okien ,czy innej szklarni.
zamiennik(piwko/winko/czekolada/kubusie) do uzgodnienia:)
tel 607-476-723
~drix niezalogowany
23 września 2011r. o 21:48
szukam akwarium, oczywiscie za kilka piwek mój numer 663 866 434
~ niezalogowany
23 września 2011r. o 22:12
Ja mam akwarium 40X25X25 z czarną, plastikową pokrywką. Stan dobry, jedynie spód trochę porysowany. Oddam za dwie duże milki.
Kontakt: [email protected]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza