Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~marcin niezalogowany
2 września 2015r. o 22:50
Witam mam do oddania BOCJE rybki które zjadają ślimaki. Kupiłem dwie sztuki żeby wytepily mi ślimaki które mi się zaległy w akwarium... poszło im to bardzo dobrze... ale ze względu ze mam krewetki to mogą polować teraz na nie nie mając już ślimaków. .. wiec chętnie je wymienię na inne rybki lub pokarm dla rybek... SA NAPRAWDE SKUTECZNE... Info 537907979
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~anka niezalogowany
3 września 2015r. o 2:05
aktualne?
~ niezalogowany
3 września 2015r. o 8:55
~anka napisał(a): aktualne?
ale co aktualne
~xxxxxx niezalogowany
3 września 2015r. o 9:00
SPRZEDAM DUŻĄ WIEŻĘ-30ZŁ

TEL.662 743 607
4594
#DorotaM nieaktywny
3 września 2015r. o 9:00
Sprzedam regały w stanie b.dobrym. Cena 100zl. Tel. 782285510
~ niezalogowany
3 września 2015r. o 9:31
Sprzedam rozkładaną sofe w bardzo dobrym stanie za 100zł. Kupiona w kwietniu 2015r. Odbiór własny.
~ja niezalogowany
3 września 2015r. o 10:04
~ napisał(a): Sprzedam rozkładaną sofe w bardzo dobrym stanie za 100zł. Kupiona w kwietniu 2015r. Odbiór własny.
witam, mozna jakies zdjecia i gdzie odbior. jestem zainteresowana.
~ja niezalogowany
3 września 2015r. o 10:06
~ja napisał(a):
~ napisał(a): Sprzedam rozkładaną sofe w bardzo dobrym stanie za 100zł. Kupiona w kwietniu 2015r. Odbiór własny.
witam, mozna jakies zdjecia i gdzie odbior. jestem zainteresowana.
prosze o nr telefonu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem