~ napisał(a):grazkako napisał(a):~Jerzy napisał(a): Witam jestem zainteresowany pieluchomajtkami, tylko ile ich dokladnie brakuje, to bym odsypal tyle lyzeczek kawy z paczki i wtedy moze bysmy sie dogadali.
"widze ze pan jerzy troszeczke polecial haha co za burak . wciagnij sobie w klajfa te kawe i nie ryj ludziom odbytu,bo pajacujesz w tym momencie ......co za typ okrutny" - te słowa choć bardzo trafne nie są moję proszę moderatora o korektę.(grazkako)
Boję się pomyśleć co by mi pan zaproponował gdybym chciała za pieluchy butelkę piwa .
Wiem , że niezbyt dobrze wygląda otwarta paczka ale szkoda wynieść na śmietnik . Potrzbującemu oddam za uśmiech.Dopisane 13.12.2015r. o godz. 11:13:Sprzedam telefon dla seniora 1045 Simply+ na gwarancji z rachunkiem , niewiele używany. Cena 60 zł .
tel 606997144[img=1450001591_mivopdt.jpg]
grazkako napisał(a):~ napisał(a):grazkako napisał(a):~Jerzy napisał(a): Witam jestem zainteresowany pieluchomajtkami, tylko ile ich dokladnie brakuje, to bym odsypal tyle lyzeczek kawy z paczki i wtedy moze bysmy sie dogadali.
"widze ze pan jerzy troszeczke polecial haha co za burak . wciagnij sobie w klajfa te kawe i nie ryj ludziom odbytu,bo pajacujesz w tym momencie ......co za typ okrutny" - te słowa choć bardzo trafne nie są moję proszę moderatora o korektę.(grazkako)
Boję się pomyśleć co by mi pan zaproponował gdybym chciała za pieluchy butelkę piwa .
Wiem , że niezbyt dobrze wygląda otwarta paczka ale szkoda wynieść na śmietnik . Potrzbującemu oddam za uśmiech.Dopisane 13.12.2015r. o godz. 11:13:Sprzedam telefon dla seniora 1045 Simply+ na gwarancji z rachunkiem , niewiele używany. Cena 60 zł . 60zł. Pogieło cię albo nie pij tyle.
tel 606997144[img=1450001591_mivopdt.jpg]