Ma ktoś jakíeś części do telefonów?. Jeżelí tak to prosze o kontakt na 695644943. Proszę pisać tylko sms'ki. Jeżeli to możliwe to proszę w treści napisać co to za częścí i z jakiego telefonu. Jakoś sie dogadamy co do płynów bądź słodkości.
dzbanek-imbryk do herbaty lub kawy i duży kubek z ciekawym morskim motywem, komplet oddam za ok. 30 zeta :) [email protected] lub 500646940[img=1339079655_q5zqa4k.jpg]
Pozbędę się części komputerowych:
RAM DDR1 256 MB
grafika GF4mx440 AGP8x
tuner TV/FM PCI PixelView
Nagrywarka DVD LG
nagrywarka CD LG
odtwarzacz DVD LG
Monitor SAMTRON 76BDF 17''
Klawiatura Multimedialna MICROSOFT czarna
tel. 508678195
PS. większość za przyslowiowego 4-paka, zawala mi i chciałbym się pozbyć, stan techniczny : SPRAWNE,
tel. 508678195
Witam.Ma ktoś na zbyciu niesprawnego Samsunga Corby,głównie chodzi mi o cały nie połamany panel wraz z dotykiem?? za płyny bądź słodkości. mój nr 510481270.pozdrawiam!!
Zamienię felgi stalowe z oponami zimowymi SEMPERIT (2 w stanie dobrym, 2 na 1 sezon), felgi rozmiar 14 pasują do większości pojazdów... opel, daewoo, renault i inne.......
Zamienię na komplet opon ZIMOWYCH 13'' w stanie bdb.
TEL: 508678195
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.