Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

4758
#gochutek nieaktywny
22 czerwca 2012r. o 16:37
~ława napisał(a): Oddam ławe ,,ma plamy,,moze komus na działke sie przyda :) za ptasie mleczko z biedronki :)
605083104 nadal aktualne

Dopisane 22.06.2012r. o godz. 16:37:
ława jest rozkładana

Zmoderowano 22.06.2012 godz.22:44 - powód: korekta cytowania (sentinel)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~aguska niezalogowany
22 czerwca 2012r. o 17:24
poratuje ktos mnie wozkiem dla dziecka typu LASKA oczywiscie za cos
~peng niezalogowany
22 czerwca 2012r. o 17:30
moze ktos ma na zbyciu jakas farbe do malowania scian, kolor obojetny, albo komus zostaly jakies resztki po malowaniu ,moga byc rozn e kolory to chetnie przyjme za piwka lub slodycze. tel 505 676 754
~koras niezalogowany
22 czerwca 2012r. o 18:06
przyjme galon na wino 30, 40, litrów może ma ktoś na zbyciu prosze o kontakt ilos płynów do uzgodnienia
5451485
7963
#Preciosa89 nieaktywny
22 czerwca 2012r. o 18:42
Witam. Od zaraz przyjme mp3 bardzo mi potrzbna jesli ktos posiada(oczywiscie ze sluchawkami i sprawna) to prosze pisac lub dzwonic 669516373. Za slodkosci lub plyny :)

Ruda® • La Mariposa •
5343
#paulincia91 nieaktywny
22 czerwca 2012r. o 18:50
przyjme lozeczko turystyczne lub normalne lozeczko stan obojetny potrzebne do zabawy dla dziecka na dworze.
4469
#Patrzalski nieaktywny
22 czerwca 2012r. o 18:59
Mam 7 segregatorów "Świat Wiedzy" (niekompletne,ale jest tego sporo) zacząłem to zbierać kilkanaście lat temu i oddam chętnemu za darmo :) Nawet mogę zawieźć pod wskazany adres po wcześniejszym umówieniu terminu .Wiadomości proszę na priv albo GG 6454997.
8537
#wilk nieaktywny
22 czerwca 2012r. o 19:53
Szukam kogoś kto nieodpłatnie przetłumaczył by mi parę zdań do CV z polskiego na niemiecki.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza