Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

2663
#blues nieaktywny
6 lipca 2012r. o 7:05
Przyjmę, jeśli ktoś ma zbędną ładowarkę do sony ericssona P1i, coś takiego:http://allegro.pl/ladowarka-sony-ericsson-k750i-k800i-p1i-w300i-i2416967264.html
Tel: 505 676 486
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
6 lipca 2012r. o 10:16
~ napisał(a):
~nyla napisał(a): oddam witamine k dla niemowlat. Mój syn był krótko karmiony wiec zostało mi całe nowe opakowanie witaminy w cenie ok 30zł.
Oddam za cos dla syna a co to sie dogadamy

co za ta witamine?

moze mleko 2 Bebiko za 13zł i kaszke mleczno ryzowa po 6 mies ok 7zł na wodzie
~ niezalogowany
6 lipca 2012r. o 10:17
~preciosa89 napisał(a): Ja rowniez posiadam witamine K i witamine D dla niemowlat poniewaz moja juz tego nie bierze;)jesli ktos jest zainteresowany prosze wyslac esa na 669516373:)

co za wit d?
946
#ufciak nieaktywny
6 lipca 2012r. o 10:23
~ napisał(a):
~preciosa89 napisał(a): Ja rowniez posiadam witamine K i witamine D dla niemowlat poniewaz moja juz tego nie bierze;)jesli ktos jest zainteresowany prosze wyslac esa na 669516373:)

co za wit d?

Witaminka D to na prawidłowy rozwój kośćca . Aby ciemię na główce dziecka zarastało :D tylko pamiętajcie, że po otwarciu trzeba do max 3 tygodni zużyć. :)
~D niezalogowany
6 lipca 2012r. o 12:53
Oddam całość za duże opakowanie Toffifee [48 czekoladek].
GG: 33968620. Mogę też oddać pojedynczo za słodycze o mniejszej wartości. [img=1341572017_hjk2aot.jpg]
5777
#agaser nieaktywny
6 lipca 2012r. o 13:13
witam
poszukiwana jest pilnie mp3, tania i najchętniej na baterie a nie z wbudowanym aku. Pojemność jaka jest poszukiwana to min 1 gb.

również pilnie poszukiwany dysk do komputera taki zewnętrzny, pojemność też bez znaczenia, byle sprawny.

ostatnia pozycja to nagrywarka DVD do komputera ale taka cieńka jak do laptopa lub zewnętrzna.

co do browarków czy innych się dogadamy.
3363
#Carloss nieaktywny
6 lipca 2012r. o 15:35
Mam do oddania kilka starych podręczników do nauki języków, chemii i kilka do podstawówki. Oddam również ćwiczenia do polskiego do klasy 1gimnazjum "Między nami część 2" (są w obecnej podstawie programowej) Wymiennik do uzgodnienia.

Kontakt gg:3943106 lub kom.: 505563559, ewentualnie PW

www.garuda.cba.pl
4598
#Kangurka nieaktywny
6 lipca 2012r. o 15:43
oddam za slodkosci mebloscianke w kolorze piaskowym. odbiór do niedzieli:)

Never give up. There is no such thing as an ending. Just a new beginning :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza