Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~ niezalogowany
21 października 2011r. o 21:10
witam kupię za kilka piwek bagażnik do malucha jak ktoś by miał to proszę o kontakt 787183192
bardzo pilne
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5534
#wikusia321 nieaktywny
21 października 2011r. o 21:18
witam jesli ktos posiada meble kuchenne za piwka chetnie wezme chodzi glownie o szafki gorne obojetnie w jakim stanie byle sie nie rozpadaly prosze o kontakt na nr 533620772 tu nie odczytam poniewaz narazie nie mam mozliwosci wiec kontakt tylko telefoniczny
~niunia2244 niezalogowany
21 października 2011r. o 22:13
MeSa napisał(a):
~niunia2244 napisał(a): witam i ponawiam swoje ogloszenie. jesli by ktos mial jasne mebelki do pokoju za rozsadna cene lub cos innego to bardzo bym prosila o kontakt pod numerem telefonu 725139053 z gory dziekuje

Ja mam!:) mam biurko pod komputer, fotel biurowy, półkę nad biurko, niewielką szafę i mniejszą szafkę na ubrania w kolorze olchy miodowej ;)
mozna kontakt@????
~Jan niezalogowany
22 października 2011r. o 9:13
Posiadam na zbyciu klawiaturę komputerową Microsoft RT2300. W pełni sprawna z pudełkiem. http://images.techtree.com/ttimages/story/68595_rw_mswireddesktop500_full_keyboard.jpg
cena: +/- 20 zł lub 2x4-pak
7843
#muszkin852 nieaktywny
22 października 2011r. o 14:48
Witam. Jakby ktoś miał niepotrzebny materac na łóżko to chętnie przyjmę. Płacę oczywiście w piwkach

Dopisane 22.10.2011r. o godz. 14:48:

Witam. Jakby ktoś miał niepotrzebny materac na łóżko to chętnie przyjmę. Płacę oczywiście w piwkach. mój numer GG 6871874
~Janek niezalogowany
22 października 2011r. o 15:29
Witam oddam za flaszkę telewizor 32 cale ,jedyna wada to ,że czasami głos zanika ,koszt naprawy około 100 zl !
nr.tel 889-733-834 ,prosić Janka
~miłasnik muzyki niezalogowany
22 października 2011r. o 15:32
witam przyjmę chętnie stare adaptery kontakt [email protected]
~dorka2 niezalogowany
22 października 2011r. o 16:24
Witam mam do oddania sofę dwu osobową transport we wlasnym zakresie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza