Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

7402
#martita nieaktywny
27 sierpnia 2012r. o 20:24
Kupię koło do rowerka dzieięcego rozmiar 12 bądź cały rowerek (może być "16") dla czterolatka. Piwko czy słodkości do uzgodnienia :) PILNE!

Mój tel. 797 410 361
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4616
#gawron666 nieaktywny
27 sierpnia 2012r. o 20:29
Potrzebuję obudowy komputerowe ATX mogą mieć slady użytkowania.Za pieniążki lub piwko jak tam komu pasuje.W razie czego nr gg 5171220 tel 798831905 lub mail.

"Chrześcijaństwo, jak dotychczas, było największym nieszczęściem ludzkości."
~drzwi wewnetrzne niezalogowany
27 sierpnia 2012r. o 20:36
Przyjme drzwi wewnetrzne harmonijki lub skrzydlo 70. 697197044 tylko sms.
7402
#martita nieaktywny
27 sierpnia 2012r. o 20:47
martita napisał(a): Kupię koło do rowerka dzieięcego rozmiar 12 bądź cały rowerek (może być "16") dla czterolatka. Piwko czy słodkości do uzgodnienia :) PILNE!

Mój tel. 797 410 361

Do rowerka o rozmiarze kola "12" poszukuje samego kola, rowerek mamy, ale opona nam poszła, natomiast jesli chodzi o zakup calego roweru to interesuje mnie juz wiekszy, np "16".
~mloda mama niezalogowany
27 sierpnia 2012r. o 20:52
posiadam takie spodnie oddam za pampersy,,pampersa 4 "
moj e-mail [email protected]
4113
#marzuniia nieaktywny
27 sierpnia 2012r. o 21:24
potrzebuje materiałów do nauki j.francuskiego, waluta do uzgodnienia;)

Organizuje bezpłatne spotkania kosmetyczne Mary Kay
2519
#nana nieaktywny
28 sierpnia 2012r. o 8:06
nana napisał(a):
nana napisał(a): chcę pożyczyć na dwa dni duży namiot ogrodowy , festynowy , taki na imprezę , waluta do uzgodnienia :) 787066773 :)

ponawiam , pilne

pilne , :)
3379
P_R_O_B_O_S_H_C_Z
28 sierpnia 2012r. o 9:17
Potrzebuję kawałek cyny do rurek miedzianych (z 30 cm)
Może komuś zostało.
603-053-829
Pozdro

Uśmiechnij się! Jutro możesz nie mieć zębów :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza