Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Hubertusowy weekend w Zamku Kliczków!
BolecFORUM Nowy temat

Poezja. Wiersze ulubione.

~~Białoszary Łubin niezalogowany
27 listopada 2021r. o 22:41
~~kc napisał(a):
Ktoś napisał: Pannazdzieckiem napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: kc napisał(a): Nie wciągaj mnie w te twoje ekshibicjonistyczne historie.

OK. Już milczę jak halucynacja w świetle Księżyca . Ale pamiętaj , kto jeśli nie przyjaciel powie Ci jaka głupia jesteś ... znam z autopsji :D

Coś czuje dusza moja cierpienie ... pamiętaj , jestem dobrym słuchaczem i nie zdradzam , tych co są wobec mnie szczerzy. Szczerość ma dwa wymiary , mówi się z poczuciem winy , kiedy odczuwamy wyrzuty sumienia i mówi się z poczuciem wyższości , kiedy wyrzutów brak . Ja jestem pośrodku ... , a Ty , Droga Kc? :)

Panna miała dzisiaj długi dzień , bo przyjaciele potrzebowali pomocy , no to Panna udzieliła się , a teraz idzie w kimono ... gdybyś miała ochotę pogadać z Panną Droga Kc :) , to proszę jutro :)

Śpij dobrze , niech rycerz na białym koniu Ci się przyśni , albo żydobankster w czarnej karocy , albo wojownicy z " Czarnej Wołgi " :D

Droga Kc , wiesz przecież , że Cię kocham . Jezus mówił , żeby się uczyć miłości , no to się qurwa uczę ... po swojemu. Kto oprócz mnie jeszcze Ciebie kocha ... pochwal się ... złośnico :D

Śpij dobrze :)Dopisane 04.06.2019r. o godz. 22:18:Wciąż się uczę ... żeby w temacie było , kim jesteś ... dziewczyno ? :)

https://wolnelektury.pl/media/book/pdf/napoj-cienisty-dziewczyna.pdf

... bo ja , głupi samiec nie chcę Twojego ciała , nawet Twojej duszy nie chcę , ale masz dwie dychy na piwo ? :D

Ja wciąż wierę w nieistotny cel , nie ufam reptylianinowi Jahwe i łudzę się miłością ... no taki już jestem zimny drań :)

Śpij dobrze ... intencje pozostają :)

Śpij dobrze...zawsze potrafiłeś rozbawić tą paplaniną ... mam nadzieję, że gdziekolwiek jesteś, jest ci tam dobrze RIP *

Tak. RIP [*] Szkoda człowieka.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Robert niezalogowany
24 czerwca 2022r. o 9:16
Mądre przesłanie!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA MediaExpert zaprasza
REKLAMA Krzysztof Dziarmaga
REKLAMA Marzena Machałek