Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Muzyka jakiej słuchamy.

444
#kowaluu nieaktywny
21 maja 2006r. o 21:33
Lepiej niech mówi, że to rock niż żeby twierdził, że to metal;P A tak poza tym to kolega pewnie zobaczył jeden teledysk w tv i wielbi rammsteina;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1019
#zajdi nieaktywny
21 maja 2006r. o 21:40
kowaluu napisał(a): Lepiej niech mówi, że to rock niż żeby twierdził, że to metal;P A tak poza tym to kolega pewnie zobaczył jeden teledysk w tv i wielbi rammsteina;)

jak bys chciał wiedziec to mam wsystkie płyty rammsteina
1061
#MisiaelW nieaktywny
21 maja 2006r. o 21:52
Mam pytanie do obeznanych w lokalnych kapelach- kojarzycie The Prezent? Słucham sobie audyccji Minimax w radiowej Trójce i Pan Kaczkowski zapowiedział przed chwilą `a teraz formacja "The Prezent" z Bolesławca` :)
444
#kowaluu nieaktywny
21 maja 2006r. o 21:54
zajdi napisał(a):
kowaluu napisał(a): Lepiej niech mówi, że to rock niż żeby twierdził, że to metal;P A tak poza tym to kolega pewnie zobaczył jeden teledysk w tv i wielbi rammsteina;)

WOW, a gdzie kupiłeś? Soulseek records?;) To teraz możesz spokojnie sobie kupić ich NASZYWKE a nawet KOSZULKE;)))))
A tak na serio, czy naprawdę tak wiele muzyki słyszałeś w życiu, tak wielu zespołów, żeby naprawdę stwierdzić, że akurat rammstein jest najlepszym zespołem ROCKOWYM jak to śmiesznie określasz? Uzasadnij mi, dlaczego np. płyta "Mutter" czy jak oni to zwali jest lepsza od płyty np. Nomeansno "Wrong" (skoro wypowiadasz się, że jest najlepszą kapelą to pewnie już dużo musiałeś słyszeć:D)
994
#rody nieaktywny
jeden boleslawiec
1019
#zajdi nieaktywny
MisiaelW napisał(a): Mam pytanie do obeznanych w lokalnych kapelach- kojarzycie The Prezent? Słucham sobie audyccji Minimax w radiowej Trójce i Pan Kaczkowski zapowiedział przed chwilą `a teraz formacja "The Prezent" z Bolesławca` :)

pierwszy raz slysze o takiej kapeli
1019
#zajdi nieaktywny
21 maja 2006r. o 21:57
kowaluu napisał(a):
zajdi napisał(a):

WOW, a gdzie kupiłeś? Soulseek records?;) To teraz możesz spokojnie sobie kupić ich NASZYWKE a nawet KOSZULKE;)))))
A tak na serio, czy naprawdę tak wiele muzyki słyszałeś w życiu, tak wielu zespołów, żeby naprawdę stwierdzić, że akurat rammstein jest najlepszym zespołem ROCKOWYM jak to śmiesznie określasz? Uzasadnij mi, dlaczego np. płyta "Mutter" czy jak oni to zwali jest lepsza od płyty np. Nomeansno "Wrong" (skoro wypowiadasz się, że jest najlepszą kapelą to pewnie już dużo musiałeś słyszeć:D)

tobie sie nie musi podobac rammstein, szczerze to nawet mniet o nie obchodzi czy ci sie podoba. mowie, ze mi sie podoba i uwazam Rammsteina za najlepsza kapele
~rudegirl niezalogowany
22 maja 2006r. o 9:59
MisiaelW napisał(a): Mam pytanie do obeznanych w lokalnych kapelach- kojarzycie The Prezent? Słucham sobie audyccji Minimax w radiowej Trójce i Pan Kaczkowski zapowiedział przed chwilą `a teraz formacja "The Prezent" z Bolesławca` :)

Wystarczy wejśc na stronkę MiniMax i tam znaleźć instrukcje do wysłania płyty do Pana Piotra. A Pan Piotr właściwie puszcza wszystkie zespoły, które się do Niego zgłoszą. Swoją drogą Pan Piotr jest niesamowitym fachowcem i fantastycznie zna się na muzyce wszelakiej, polecam każdemu MiniMax...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza