kowaluu napisał(a): Lepiej niech mówi, że to rock niż żeby twierdził, że to metal;P A tak poza tym to kolega pewnie zobaczył jeden teledysk w tv i wielbi rammsteina;)
zajdi napisał(a):kowaluu napisał(a): Lepiej niech mówi, że to rock niż żeby twierdził, że to metal;P A tak poza tym to kolega pewnie zobaczył jeden teledysk w tv i wielbi rammsteina;)
jak bys chciał wiedziec to mam wsystkie płyty rammsteina
MisiaelW napisał(a): Mam pytanie do obeznanych w lokalnych kapelach- kojarzycie The Prezent? Słucham sobie audyccji Minimax w radiowej Trójce i Pan Kaczkowski zapowiedział przed chwilą `a teraz formacja "The Prezent" z Bolesławca` :)
kowaluu napisał(a):zajdi napisał(a):kowaluu napisał(a): Lepiej niech mówi, że to rock niż żeby twierdził, że to metal;P A tak poza tym to kolega pewnie zobaczył jeden teledysk w tv i wielbi rammsteina;)
jak bys chciał wiedziec to mam wsystkie płyty rammsteina
WOW, a gdzie kupiłeś? Soulseek records?;) To teraz możesz spokojnie sobie kupić ich NASZYWKE a nawet KOSZULKE;)))))
A tak na serio, czy naprawdę tak wiele muzyki słyszałeś w życiu, tak wielu zespołów, żeby naprawdę stwierdzić, że akurat rammstein jest najlepszym zespołem ROCKOWYM jak to śmiesznie określasz? Uzasadnij mi, dlaczego np. płyta "Mutter" czy jak oni to zwali jest lepsza od płyty np. Nomeansno "Wrong" (skoro wypowiadasz się, że jest najlepszą kapelą to pewnie już dużo musiałeś słyszeć:D)
MisiaelW napisał(a): Mam pytanie do obeznanych w lokalnych kapelach- kojarzycie The Prezent? Słucham sobie audyccji Minimax w radiowej Trójce i Pan Kaczkowski zapowiedział przed chwilą `a teraz formacja "The Prezent" z Bolesławca` :)