Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Muzyka jakiej słuchamy.

986
#Convent nieaktywny
22 maja 2006r. o 14:07
Oczywiście TECHNO !!

Zmoderowano przez PiSzU (22.05.2006, godz. 14:12). Powód: won z tymi wykrzyknikami...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
994
#rody nieaktywny
22 maja 2006r. o 15:01
mam pytanie do convent-a czy techno mozna nazwac muzyka
603
#kahA nieaktywny
22 maja 2006r. o 15:08
rody napisał(a): mam pytanie do convent-a czy techno mozna nazwac muzyka

Zdecydowanie nie :].
994
#rody nieaktywny
22 maja 2006r. o 15:11
kahA napisał(a):

wiedzialem kocham kah
603
#kahA nieaktywny
22 maja 2006r. o 16:39
rody napisał(a):
kahA napisał(a):

wiedzialem kocham kah

Kah Ciebie też ;].pzdr
986
#Convent nieaktywny
22 maja 2006r. o 17:03
Jesteście takie niesprawiedliwe !!!! Kocham Techno jest to na dzień dzisiejszy najpopularniejszy rodzaj muzyki. Wole to niż metal jak będę chciał posłuchać tego rodzaju muzyki to kupię piłe spalinową i będę ciął drzewa czy hip-hop wystarczy że wyjdę na osiedle :):):) techno potrafi ze wszystkiego zrobić przeróbkę z pieśni kościelnej i tak to zawsze zarąbiście wychodzi. Jeśli chodzi o techno jest strasznie rozbudowane 1. Dance 2. Techno Haust 3.Rave 4.Trance
41
#jegomosc nieaktywny
22 maja 2006r. o 18:33
tak - techno to przerobka, mix istniejacych juz rzecz - kiedy cos staje sie hitem jest to albo przerobka jakiegos starego kawalka (vide creazy frog i mnostwo innych) albo przerobka innego technowatego czegos, lub tez polaczenie 4-5 innych hitow poprzez pocieci ich i ponowne zmiksowanie - to jest ambitna muza?

www.djdowynajecia.pl
930
#Elewina nieaktywny
22 maja 2006r. o 18:40
hihihi:) widze, ze duzo osobek kłoci sie tu miedzy soba o rodzaj swojej ulubionej muzyczkii... to wiadomo, ze każdy lubii co innego;) jeden lubi metal, drugi hip-hop... to zalezy od jego gustu;) ja tam nie mam jedenego typu muzykii, lubie różnych wykonawców, zespoły:):D:D buziaczkii:*

Give it up to me~
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza