Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Muzyka jakiej słuchamy.

~Anonim niezalogowany
23 maja 2006r. o 7:01
Elewina napisał(a): buziaczkii:*

Obędzie się bez tych czułości..:P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
930
#Elewina nieaktywny
23 maja 2006r. o 15:09
:D:D :p

Give it up to me~
603
#kahA nieaktywny
23 maja 2006r. o 15:10
Convent napisał(a): Jesteście takie niesprawiedliwe !!!! Kocham Techno jest to na dzień dzisiejszy najpopularniejszy rodzaj muzyki. Wole to niż metal jak będę chciał posłuchać tego rodzaju muzyki to kupię piłe spalinową i będę ciął drzewa czy hip-hop wystarczy że wyjdę na osiedle :):):)

Hehe..no a ja jakbym chciala posluchac techno to moglabym posluchac jak moja mama tłucze mieso na kotlety..
551
#banan10 nieaktywny
23 maja 2006r. o 15:28
Zalezy jeszcze jakie techno, ja wole takie cos jak Tiesto... Cos w tym stylu nie lubie takiej ciaglej lupanki, bo od tego mozna zwariowac. Nie znam sie na rodzajach techno, ale podalem przyklad.
Pozdrawiam
~kiki niezalogowany
23 maja 2006r. o 15:39
Czesc wam wszystkim, widze ze dalej najpopularniejsza muzyka jest hip-hop czy techno:) ja czasem lubie techno, ale kocham włoską muzyka, czasem słucham italian hardcore- to raczej tak na porycie, ale czasem fajnie jest posluchac czegos takiego, nie polecam delikatnym girls...:-)
994
#rody nieaktywny
23 maja 2006r. o 16:06
Convent napisał(a): Jesteście takie niesprawiedliwe !!!! Kocham Techno jest to na dzień dzisiejszy najpopularniejszy rodzaj muzyki. Wole to niż metal jak będę chciał posłuchać tego rodzaju muzyki to kupię piłe spalinową i będę ciął drzewa czy hip-hop wystarczy że wyjdę na osiedle :):):) techno potrafi ze wszystkiego zrobić przeróbkę z pieśni kościelnej i tak to zawsze zarąbiście wychodzi. Jeśli chodzi o techno jest strasznie rozbudowane 1. Dance 2. Techno Haust 3.Rave 4.Trance

czyli idziesz z biegiem czasu i komercji

ps jestem facetem
657
#agak nieaktywny
23 maja 2006r. o 17:09
ma ktoś może muzykę Dave Matthews Band? :)
`Makes us want to stay stay stay stay for awhile !`

pozytywny zespół :)

www.agakryspin.com
657
#agak nieaktywny
23 maja 2006r. o 17:13
zajdi napisał(a):
MisiaelW napisał(a): Mam pytanie do obeznanych w lokalnych kapelach- kojarzycie The Prezent? Słucham sobie audyccji Minimax w radiowej Trójce i Pan Kaczkowski zapowiedział przed chwilą `a teraz formacja "The Prezent" z Bolesławca` :)

pierwszy raz slysze o takiej kapeli

no jasne, że jest ;] a co po tej zapowiedzi było? o co o co chodzi?

The Presents grali w pegazie raz na wieczorku bluesowym ponoć.
pozdr.

www.agakryspin.com
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza