Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Muzyka jakiej słuchamy.

65
#haker nieaktywny
28 sierpnia 2006r. o 12:55
haker napisał(a): Dobre sa : Hawthorne Heights, Atreyu, Disturbed, Chimaira, Static-X :) Raz dobry wokal dwa fajne utworki ogolnie :) Do tego mozna dodac jeszcze pare innych zespolow ale nic :P

PzdR

Zapomnialem na czym sie wychowywalem :) METALLICA ofc!! :) hehe z polskich to Sweet Noise, Dzem, niektore kawalki Zielonych Zabek :) Big Cycek ;p Hunter :) niektore kawalki KSU wpadly mi ostatnio w ucho :) ogolnie tak co wpadnie tez w ucho :)
A teraz moze zaskocze moze nie, ale czasem lubie trance`u posluchac :) hehe moze dziwne agresywne, ale lubie :P :D

;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
735
#MrMaRiO nieaktywny
28 sierpnia 2006r. o 13:01
Chyba kazdy zaczynal od Metallicy. Albo kazdy ja kiedys słuchał. Słyszeliscie ze SOAD prawdopodobnie zawiesił działalnośc??
1271
#baker53 nieaktywny
28 sierpnia 2006r. o 21:08
MrMaRiO napisał(a): Chyba kazdy zaczynal od Metallicy. Albo kazdy ja kiedys słuchał. Słyszeliscie ze SOAD prawdopodobnie zawiesił działalnośc??

SOAD od dawna juz nie gra...a wszystko przez Darona bo robi solowa kariere i przez Serja bo nie umie spiewac i wszystkie koncerty psuje...taka prawda, a mialem kiedys do nich szacunek i bylem dobrym fanem ale po tym co zrobili to moge jedynie posluchac najlepszych kawalkow
~FOX niezalogowany
28 sierpnia 2006r. o 21:21
Brahms-to nie ten z Motorhead,Tchaikovsky - nie mylić z AC/DC ..tę czwórkę słucham
1040
#zinka nieaktywny
28 sierpnia 2006r. o 22:13
zartujecie?? systemika juz nie bedzie ;( no kurde...a ja ich tak kocham..ide sie zastrzelic;( Fakt, jak dla mnie to Daron lepiej śpiewa od Serja ale mogliby zaśpiewac pare piosenek osobno ale zeby sie tak odrazu rozpadać??;( nooo..nieee;(
444
#kowaluu nieaktywny
28 sierpnia 2006r. o 23:04
haker napisał(a):
Zapomnialem na czym sie wychowywalem :) METALLICA ofc!! :) hehe z polskich to Sweet Noise, Dzem, niektore kawalki Zielonych Zabek :) Big Cycek ;p Hunter :) niektore kawalki KSU wpadly mi ostatnio w ucho :) ogolnie tak co wpadnie tez w ucho :)
A teraz moze zaskocze moze nie, ale czasem lubie trance`u posluchac :) hehe moze dziwne agresywne, ale lubie :P :D

;)

Teraz to pojade po ostrej bandzie: haker miał kiedyś w opisie, że właśnie słucha vienia:D:D:D tzn cos takiego: OnAir: Vienio - (tu tytuł utworku);p;p;p Oj haker haker:] Wracaj na treningi mendo smierdząca!!!
444
#kowaluu nieaktywny
28 sierpnia 2006r. o 23:07
muszysko napisał(a): Kowal masz jeszcze dyskografie korna?? czy co ty tam miales??;p

Mam ale zdaje się, że tylko do "Untouchables", bo po niej to juz nie sledzilem ich twórczości...
874
#sfinks nieaktywny
28 sierpnia 2006r. o 23:27
zinka napisał(a): zartujecie?? systemika juz nie bedzie ;( no kurde...a ja ich tak kocham..ide sie zastrzelic;( Fakt, jak dla mnie to Daron lepiej śpiewa od Serja ale mogliby zaśpiewac pare piosenek osobno ale zeby sie tak odrazu rozpadać??;( nooo..nieee;(

No widzisz.. też się dopiero teraz dowiedzialem.. a bardzo mi szkoda.. I nie zdążyłem być na żadnym ich koncerce, no i już nie pójdę !! :( Ale pozostały po nich świetne płyty i wspomnienia... chociaż tyle:( Mam nadzieje, ze może jakiś cudem się reaktywują ponownie...
Pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza