Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Muzyka jakiej słuchamy.

997
#barto2222 nieaktywny
1 października 2006r. o 20:42
Ola16 napisał(a):
Sekkmet napisał(a): pewnie w Boleslawcu
w Bolesławcu i nie tylko...a w ogóle czy to ważne i kogo to obchodzi...ehh

Gdzie są te punkiw bolesławcu,powiedz prosze bo chętnie ich poznam albo napisz prosze jak wyglądają:pp
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1352
#Ola16 nieaktywny
1 października 2006r. o 20:53
Mam pare znajomych...koleżanek one sie uwazają za punkówy...ja nic nie mówi . I dajcie spokój:/
444
#kowaluu nieaktywny
1 października 2006r. o 21:01
Ok, skoro się offtopic zrobił, to powróćmy do tematu. Co ostatnio w odtwarzaczu nosze:
Apri "Kill Depression" - jedna z lepszych wg mnie w polsce kapel hardcorowych, niesamowicie pozytywna, na wokalu Jacek ze Złodziei Rowerów, także troche odjazdów w strone emocora, ale niesamowicie dobra rzecz:D
Dr. Fleischman - im więcej słucham tym mocniej mi się podoba, zapraszam na stronke www.drf.go.pl
Subhumans "2004 - Live in a Dive" - punk z odjazdami w stronę ska z Wielkiej Brytanii, inteligentne podejście do punka, teksty troche w stylu Crass czyli dużo zaangażowania itp
Mógłbym dłużej pisać, ale mi się cholera nie chce to tylko nadmienie: Rise Against, Swinging Utters, składanka "Polski ogień", "Cuba libre", Envy, Ewa Braun, Strike Anywhere no i Refused:D
524
#Sekkmet nieaktywny
1 października 2006r. o 21:03
kowaluu napisał(a): Ok, skoro się offtopic zrobił, to powróćmy do tematu. Co ostatnio w odtwarzaczu nosze:
Apri "Kill Depression" - jedna z lepszych wg mnie w polsce kapel hardcorowych, niesamowicie pozytywna, na wokalu Jacek ze Złodziei Rowerów, także troche odjazdów w strone emocora, ale niesamowicie dobra rzecz:D
Dr. Fleischman - im więcej słucham tym mocniej mi się podoba, zapraszam na stronke www.drf.go.pl
Subhumans "2004 - Live in a Dive" - punk z odjazdami w stronę ska z Wielkiej Brytanii, inteligentne podejście do punka, teksty troche w stylu Crass czyli dużo zaangażowania itp
Mógłbym dłużej pisać, ale mi się cholera nie chce to tylko nadmienie: Rise Against, Swinging Utters, składanka "Polski ogień", "Cuba libre", Envy, Ewa Braun, Strike Anywhere no i Refused:D

a punkówy jakies znasz? ;)

See You Later Aligator
444
#kowaluu nieaktywny
1 października 2006r. o 21:06
No jasne - w 1LO jest ich pełno;)
444
#kowaluu nieaktywny
1 października 2006r. o 21:15
MX napisał(a):
z HH: Verbe

Oj mx... Verba to nie hiphop ino boysband z elementami nawijania;).
Z hiphopu to ostatnio składanka "Cuba libre"

Zmoderowano 01.10.2006 godz.22:52 - powód: Zmiena tekstu na prosbe autora (hekko)
960
#khreecik nieaktywny
1 października 2006r. o 22:14
Verba to nie HH tylko pop:P Sami sie do tegoprzyznali:)
1181
#PoLoo nieaktywny
1 października 2006r. o 22:19
Jezeli mowa o Verbie to mi sie tylko 1 piesnka ich podoba : mlode wilki(bodajrze cz.1)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.