Elewina napisał(a):Ja Też ich uwielbiam:D najlepszy jest don vitoanalcunt napisał(a): Ostatnia płytka Cradle of Filth :D cudna :D
To tak odbiegając od tematu;) masz fajnego avatorak;) VIVA la Bam:D:D uwielbiam ich ogdladac, takie ...e, że masakra;) heh
Zastosowana autokorekta
analcunt napisał(a):Elewina napisał(a):Ja Też ich uwielbiam:D najlepszy jest don vitoanalcunt napisał(a): Ostatnia płytka Cradle of Filth :D cudna :D
To tak odbiegając od tematu;) masz fajnego avatorak;) VIVA la Bam:D:D uwielbiam ich ogdladac, takie ...e, że masakra;) heh
Zastosowana autokorekta
Elewina napisał(a):analcunt napisał(a):Elewina napisał(a):Ja Też ich uwielbiam:D najlepszy jest don vitoanalcunt napisał(a): Ostatnia płytka Cradle of Filth :D cudna :D
O taaak Don Vito jest mocny... heh;) pozdrawiam:)
Zastosowana autokorekta
analcunt napisał(a):Elewina napisał(a):analcunt napisał(a):Elewina napisał(a):Ja Też ich uwielbiam:D najlepszy jest don vitoanalcunt napisał(a): Ostatnia płytka Cradle of Filth :D cudna :D
O taaak Don Vito jest mocny... heh;) pozdrawiam:)
Ponownie odbiegając od tematu:D Sprawdz sobie takie filmy jak CKY. są to autorskie filmy Bama Margery i jego ekipy. Naprawde świetne :d Pierwsza część Cky Landspeed powstała na długo przed jackassem i viva la bam:D Do tej pory Bam ma 18 spraw w sądzie za te filmy :D Pozdrawiam:)
Zastosowana autokorekta