Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Muzyka jakiej słuchamy.

444
#kowaluu nieaktywny
15 listopada 2006r. o 21:33
Co do Ulicznego Opryszka to jakieś tam zaangażowanie jest (;)), jakbym do gimnazjum chodził, to może by mnie podniecała ich muzyka i teksty, ale już wole te proste teksty Homomilitii, czy innych krastów, one już mają większy urok jak dla mnie no i co najważniejsze, robią to, o czym krzyczą ( w większości) a nie, jak o Włochatym się słyszy, że chłopaki śpiewają, jakie to mięso jest złe, a później po koncercie pizze z szynką jedzą;P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
41
#jegomosc nieaktywny
16 listopada 2006r. o 0:15
a ten caly " na zawsze punk" to jest dosc lachowy kawalek...

www.djdowynajecia.pl
1433
#sithlord nieaktywny
16 listopada 2006r. o 13:19
Nie ma to jak swoisty podwórkowy punk i hardcore ale lubie także ska zarówno polskie jak i brazylijskie ale nie bede negował innych typów muzyki bo podejrzewam ża potrafiłbym się bawic przy kazdym rodzaju muzyki doskonale o tym swiadczy pamiętna "biba pod karuzelą" w węglincu na swięcie grzyba:-):-):-):-):-)

[url=http://myanimelist.net/animelist/szczebluu&sclick=1][IMG]http://myanimelist.net/signature/szczebluu.png[/IMG][/url]
~Anonim niezalogowany
16 listopada 2006r. o 13:26
brazilijskie ska? a ja myslalem ze ska to troche inne rejony...
88
#endi nieaktywny
16 listopada 2006r. o 13:39
sithlord napisał(a): Nie ma to jak swoisty podwórkowy punk i hardcore ale lubie także ska zarówno polskie jak i brazylijskie ale nie bede negował innych typów muzyki bo podejrzewam ża potrafiłbym się bawic przy kazdym rodzaju muzyki doskonale o tym swiadczy pamiętna "biba pod karuzelą" w węglincu na swięcie grzyba:-):-):-):-):-)

Perkele udajesz punka czy kogoś tam a przy technie sie gibiesz:) jak coś na youtube filmik wystawie:)Twój nick do ciebie nie pasuje:dlepiej zmien na shitlord:d a pogujesz naprawde żałośnie:)
603
#kahA nieaktywny
16 listopada 2006r. o 14:28
endi napisał(a): Perkele udajesz punka czy kogoś tam a przy technie sie gibiesz:) jak coś na youtube filmik wystawie:)Twój nick do ciebie nie pasuje:dlepiej zmien na shitlord:d a pogujesz naprawde żałośnie:)

Co do poga to na serio żalosnie, a co do filmiku to ja nie chcę byc w necie.
41
#jegomosc nieaktywny
16 listopada 2006r. o 14:30
dajcie linka

www.djdowynajecia.pl
603
#kahA nieaktywny
16 listopada 2006r. o 15:13
jegomosc napisał(a): dajcie linka

O jaki link chodzi?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza