Ostatnimi czasy dużo czasu spędza mi polski metalcore: faust again, angelreich, sunrise (fuckin` dead:().
The Truth is Absolution Faust Again to hicior w pytkę, że tak powiem, widziałem video z ich gigu no i rozwałka:D
Co do Angelreich, to żałuję, że nie będę na ich koncercie w Zgorzelcu, no ale cóź:/ Polecam naprawdę ich splita z Torment of Prometheus - moooocarna rzecz:D
A i strasznie mnie ciekawi zdanie bolecnautów nt. takiej grupy jak Włochaty, bo słuchałem dzisiaj ich przedostatniej płytki i pomimo ładnych melodii i w ogóle tych zaangażowanych tekstów, to już troche żałosne mi się wydaje..
ja nie cierpie Włochatego, ostatnio mialam okazje sluchac tego i poprostu teksty sa tak zalosne, ze glowa boli. Cala ta ich wiara przelewana na teksty poprostu smieszy, 7 lat temu to bawilo, moze sie tez wierzylo, ale jak sobie pomysle ze to faceci z 30 na karku? to uginaja mi sie nogi, poza tym sa obludni tutaj takie szczytne teksty, a tutaj promocja nowej plyty na Vivie czy MTV, nie to kompletnie nie dla mnei, muzycznnie tez nie sa wcale ciekawi...wrzucilabym ich do jednego wora z takimi "ambitnymi" zespolami jak np. Uliczny Opryszek Oi!
a na koncert w Zgorzelcu mam nadzieje ze sie wybiore, na razie wszystko przemawia za :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.