kajtek68 napisał(a): ... swoje trzy grosze... Nocnym Markom...
kajtek68 napisał(a): ...stoleciku :*
...tusiek :*
i kajtusiowi68
:P
~Bolczyk napisał(a): ... "Christie"-skakałem przy ich muzyce w podstawówce :] i przy takich klimatach...
Cóż... słucham ich czasami, bo w młodości miałam starszych Kolegów, którzy ich słuchali i ja z Nimi :)
S. Q. oraz S. też lubię, bo do tej pory koleguję się z zagorzałymi ich fanami i ciągali mnie swego czasu na koncerty S.
~Bolczyk napisał(a): ... następnie przeszedłem na cięższe klimaty i inne dziwne granie
Ciężkie klimaty, to było moje codzienne zadanie domowe - jakże przyjemne! :)
Budgie... bardzo, bardzo lubię (nie tylko ich sławne utwory z list przebojów!).
Pozdrawiam i łączę się w odsłuchu bardziej lub mniej dziwnych kapel :)
Dopisane 01.10.2015r. o godz. 21:18:
Dobranoc :)
:) :) :) :) :) :)
Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
kajtek68 napisał(a): Ale podroczyć się chyba można :P
Droczenie mile widziane :D
Melomani, życzę Wam dobrej nocy :)
"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.