Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Muzyka jakiej słuchamy.

551
#banan10 nieaktywny
17 marca 2007r. o 13:02
Mam pytanko pewnie mało osób słucha tu takiej muzyki, ale może wie ktoś skąd można ściągnąć więcej muzyki takiego zespołu jak la coka nostra. Byłbym wdzięczny
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1484
rafal
23 marca 2007r. o 23:03
Do Slayera i Mastodonów dołączy jeszcze CELTIC FROST, a wszystko to na MYSTIC festival już w czerwcu, bomba.
1269
#analcunt nieaktywny
24 marca 2007r. o 1:36
rafal napisał(a): Do Slayera i Mastodonów dołączy jeszcze CELTIC FROST, a wszystko to na MYSTIC festival już w czerwcu, bomba.

Celtic Frost - świetna kapela:) Przydał by się u nas w końcu po latach koncercik Dimmu Borgir tym bardziej ze mają wydać już niedługo nową płytke :)Tylko jak już by był taki koncert w planach u nas to żeby go nie spotkał taki sam los jak w ubiegłym roku spotkał Black metal festival w Warszawie :) Ciekawe jak tam ma sie organizacja Chaos metal festu w naszym miescie zapowiadanego na maj tego roku:)Warto sie teraz bedzie wybrać do pegaza w najbliższy piątek zapowiada sie całkiem fajny koncercik:)
1225
#Slayer nieaktywny
24 marca 2007r. o 10:09
bilecik na Mystic Festival już do mnie leci :>
1225
#Slayer nieaktywny
26 marca 2007r. o 17:36
zaraz mnie coś trafi !! Zamiast Mastodona na Mysticu zagra Behemoth :/ :/ :/ nie dość że widziałem to już dwa razy, to jeszcze Mastodon jest o kilka klas wyżej nad Behemothem.

Kurcze!

Zmoderowano 26.03.2007 godz.17:52 - powód: Wulgaryzmy, kolejne podobne wypowiedzi poskutkuja blokada konta (hekko)
1225
#Slayer nieaktywny
26 marca 2007r. o 17:58
sorry, od kiedy słowo kvrwa jest wulgaryzmem? o ile mi wiadomo to takie słowo nawet nie istnieje :>
444
#kowaluu nieaktywny
26 marca 2007r. o 18:22
No to już w ogóle chyba nic dla mnie na tym Mystic Festiwalu nie będzie...
1225
#Slayer nieaktywny
26 marca 2007r. o 18:23
kowaluu napisał(a): No to już w ogóle chyba nic dla mnie na tym Mystic Festiwalu nie będzie...

Slayer? Celtic Frost?

SZATAAAAAN m/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza