~SD01 napisał(a): ja ruszyłem swoim wiaderkiem w okolice wałbrzycha walimia itd.
Matejo napisał(a): zgadzam się z przedmówcą, szkoda że tych myślących motocyklistów jest tak mało,
ale nie tylko w tym ronie jest tak że Ci "normalni " obrywają za wariatów lub ...i za kółkiem.
Identyczna sytuacja jest np. wsród rowerzystów, czy kierowców aut (szczególnie młodych kierowców, bo nie każdy młody jak wsiądzie do auta zapier...... i powoduje wypadki).
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a):Matejo napisał(a): zgadzam się z przedmówcą, szkoda że tych myślących motocyklistów jest tak mało,
ale nie tylko w tym ronie jest tak że Ci "normalni " obrywają za wariatów lub ...i za kółkiem.
Identyczna sytuacja jest np. wsród rowerzystów, czy kierowców aut (szczególnie młodych kierowców, bo nie każdy młody jak wsiądzie do auta zapier...... i powoduje wypadki).
Ksiądz pedał, nauczyciel pedofil, motocyklista mrderca, weźcie Wy się k..do roboty do głupoty wam po głowie chodzić nie będą!
A jak już macie to ledwo zdane prawko na kat B to je szanujcie, i swoje zniżki na OC też szanujcie :) BO JA TYLKO CZEKAM NA WAS JEŁOPY :)
Zastosowana autokorekta