Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ach Ci źli motocykliści

~k1p niezalogowany
22 marca 2012r. o 19:41
~SD01 napisał(a): ja ruszyłem swoim wiaderkiem w okolice wałbrzycha walimia itd.

Dobrze Ci się nią jeździ? Chodzi mi szczególnie o silnik, jak to wygląda przy dłuższej eksploatacjii bliższym poznaniu?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
22 marca 2012r. o 22:41
Matejo napisał(a): zgadzam się z przedmówcą, szkoda że tych myślących motocyklistów jest tak mało,
ale nie tylko w tym ronie jest tak że Ci "normalni " obrywają za wariatów lub ...i za kółkiem.
Identyczna sytuacja jest np. wsród rowerzystów, czy kierowców aut (szczególnie młodych kierowców, bo nie każdy młody jak wsiądzie do auta zapier...... i powoduje wypadki).

Ksiądz pedał, nauczyciel pedofil, motocyklista mrderca, weźcie Wy się k..do roboty do głupoty wam po głowie chodzić nie będą!
A jak już macie to ledwo zdane prawko na kat B to je szanujcie, i swoje zniżki na OC też szanujcie :) BO JA TYLKO CZEKAM NA WAS JEŁOPY :)

Zastosowana autokorekta

~SD01 niezalogowany
23 marca 2012r. o 6:35
Dla mnie jest to motocykl ostatni docelowy piąty z kolei przez ostatnich parę lat.Duży wygodny prosty w obsłudze. Spalanie około 7.5 l na setkę.
~k1p niezalogowany
23 marca 2012r. o 7:55
Dziękuję za odpowiedź. Pytam, bo mówili mi, że w mojej jest taki sam silnik, jednak patrząc na dane techniczne, różni się mocą i chyba spalaniem :-( No nic, najważniejsze, żebym też była zadowolona.
Pozdrawiam :-)
~SD01 niezalogowany
23 marca 2012r. o 8:52
Czyżby to była VTR1000...
2820
#k1p nieaktywny
23 marca 2012r. o 9:05
Zgadza się :)
5311
#Matejo nieaktywny
23 marca 2012r. o 9:56
~ napisał(a):
Matejo napisał(a): zgadzam się z przedmówcą, szkoda że tych myślących motocyklistów jest tak mało,
ale nie tylko w tym ronie jest tak że Ci "normalni " obrywają za wariatów lub ...i za kółkiem.
Identyczna sytuacja jest np. wsród rowerzystów, czy kierowców aut (szczególnie młodych kierowców, bo nie każdy młody jak wsiądzie do auta zapier...... i powoduje wypadki).

Ksiądz pedał, nauczyciel pedofil, motocyklista mrderca, weźcie Wy się k..do roboty do głupoty wam po głowie chodzić nie będą!
A jak już macie to ledwo zdane prawko na kat B to je szanujcie, i swoje zniżki na OC też szanujcie :) BO JA TYLKO CZEKAM NA WAS JEŁOPY :)

Niewiem skąd Ci się to wzięło ale nikt nie oskarża motocyklistów że są mordercami, napewno nie ja więc nie życzę sobie żeby jakiś tchórz kryjący się pod tyldą wyzywał mnie od jełopów.
a co do księdza pedała nie mam nic przeciw byle by robił to co do niego należy, ale nauczyciel pedofil to tylko wytępić.
I skąd wiesz kiedy ja mam zdane prawko kat B. a to czy bede szanował zniżki to moja sprawa i nic Ci do tego.
pozdrawiam serdecznie

Zastosowana autokorekta

Coltmania.pl Forum posiadaczy i miłośników Mitsubishi Colt - zapraszamy! (...)Bóg dał człowiekowi nogi, a dał po to żeby mógł dojść tam, gdzie na glebie nie wjedzie.(...)
~nienawidzę niezalogowany
23 marca 2012r. o 11:30
właśnie sobie taki jeden jeździ po osiedlu Staszica !! !! !! jak można ludziom tak perfidnie psuć tak piękny dzień.. chcesz paja.cu sobie pojezdzic to na autostrade spier.. a nie tu wyjesz i wyjesz.. oszaleć można !! powinien być zakaz poruszania sie po osiedlach mieszkaniowych tym gówn.nem !!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza