~kret napisał(a): Nie ma co pisać do tych porąbanych szaleńców na ryczących rzęchach. Im razem z tłumikiem wymontowano też mózg. Szkoda czasu i klawiatury.
~ciocia lodzia napisał(a): zapraszałem ostatnio policję na staszica
dawcy rozpędzają się od krzyżówki z góralską i mają ponad 150 przy końcu ulicy tak w okolicy wałowej...
dużo dzieci wybiega na ulicę z zaskoczenia
nie dożyłby wyroku gdyby to było moje...
Zastosowana autokorekta
rf napisał(a):~ciocia lodzia napisał(a): zapraszałem ostatnio policję na staszica
dawcy rozpędzają się od krzyżówki z góralską i mają ponad 150 przy końcu ulicy tak w okolicy wałowej...
dużo dzieci wybiega na ulicę z zaskoczenia
nie dożyłby wyroku gdyby to było moje...
Masz na podorędziu radar, czy może masz zdolności obliczeniowe w oczach? Też mieszkam w tej okolicy i o wiele częściej widzę samochody osobowe jadące zbyt szybko i nie mniej niż wariaci na motocyklach ci w samochodach mnie wkurzają, tez mam dziecko. Co to za jakieś ...ne uprzedzenia do motocyklistów? Wiem i widzę takich codziennie, których złapałbym i nakopał im do dupy za to jak jeżdżą (bo psują też mój wizerunek), ale o wiele więcej widzę takich samych głupków w autach i jakoś nikt o tym nie pisze z taką pogarda jak o motocyklistach. W sobotę właśnie na osiedlu Staszica jakiś ... w srebrnym VW Corrado robił sobie tor wyścigowy po tamtejszych uliczkach. Kogoś to bulwersuje? Mnie tak i to bez względu na to jakim pojazdem się porusza! Głupek to głupek!
Zastosowana autokorekta
~ciocia lodzia napisał(a):rf napisał(a):~ciocia lodzia napisał(a):
auto, motocykl, kombajn, autobus obojętnie
wariat to nawet na rowerze stanowi zagrożenie..
racjaa :> :> :>