Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ach Ci źli motocykliści

~DAWCA orgazmów niezalogowany
22 kwietnia 2012r. o 22:42
Jak Ci dzisiaj pogoda nie sprzyjała to naprawdę nie wiem kiedy wyjedziesz :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3145
#hemi nieaktywny
22 kwietnia 2012r. o 22:49
ale dziś ciepło i słoneczko!! jaka musi byc pogoda abyś wsiadł na moto?? kojarzysz elefantentreffen??:P
Tam to mają fajna pogodę do jazdy na moto:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~SD01 niezalogowany
23 kwietnia 2012r. o 6:33
Kiepsko było rano padał deszcz.Ale póżniej ok cały zbiornik wyparował...
8250
#krzysztoforus2 nieaktywny
23 kwietnia 2012r. o 16:11
[img=1335190295_w7wo1ck.jpg]
~DAWCA orgazmów niezalogowany
23 kwietnia 2012r. o 19:47
~SD01 napisał(a): Kiepsko było rano padał deszcz.Ale póżniej ok cały zbiornik wyparował...
To pochwal się czym tak fruwałeś ? ;)
5436
#nie_powiem nieaktywny
23 kwietnia 2012r. o 20:05
dzisiaj w przeciwieństwie do wczoraj nic powyżej 50 nie spotkałem :(, a przecież pogoda była o wiele lepsza
2736
#immortalrider nieaktywny
23 kwietnia 2012r. o 20:08
Ja widziałem ładną TDM'ke

Czasem na drodze spotykam prawdziwych szaleńców! Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... ...czasem naprawdę trudno ich wyprzedzić!
7422
#a15 nieaktywny
23 kwietnia 2012r. o 20:59
o jak sie moj temacik rozrósł, dobrze ;) w stosunku do tytułu fajne miejsce na rozmowy :D

ja niestety sprzęt sprzedałem w zimie, po wakacjach coś znowu sobie sprawię, ale jestem z wami ;)

k1p co kupiłaś?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza