Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMARaport BIK
BolecFORUM Nowy temat

Ach Ci źli motocykliści

~SD01 niezalogowany
23 kwietnia 2012r. o 21:05
Symbol mówi sam za siebie/poj zbiornika 24 ltr HONDA i nie mam zwyczaju śmigać po mieście. Pozdrawiam motocyklistów.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~DAWCA orgazmów niezalogowany
23 kwietnia 2012r. o 21:47
Nie prościej było napisać, że to Varadero :)
3145
#hemi nieaktywny
24 kwietnia 2012r. o 0:03
immortalrider napisał(a): Ja widziałem ładną TDM'ke

którą,bo jest jedna cicha (osobnika pozdrawiam,co się wślepiał w me auto koło eko na kubika ok.19) ale też jest jedna "trochę" głosniejsza :D

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~SD01 niezalogowany
24 kwietnia 2012r. o 6:20
A Dawca czym zamiata...
~Don niezalogowany
24 kwietnia 2012r. o 10:01
Hemi- dzięki za pozdrowienia. Fajna furka to obczajam. Ps. moja TDM'a to ta głośniejsza :)
2820
#k1p nieaktywny
24 kwietnia 2012r. o 10:34
a15 napisał(a): k1p co kupiłaś?

Już kiedyś niechcący gdzieś chlapnęłam marką, ale teraz napisałam na priv.
Pozdrawiam
3145
#hemi nieaktywny
24 kwietnia 2012r. o 12:32
~Don napisał(a): Hemi- dzięki za pozdrowienia. Fajna furka to obczajam. Ps. moja TDM'a to ta głośniejsza :)

taki tam wymysł na zlot w Rothenburgu:) dzisiaj auto wróci do stanu oryginalnego:)

Co do dawcy to tez juz w któryms temacie było wspomniane czym lata,cos ma jego moto wspólnego z samolotem :]
i to bynajmniej nie to ,że haczy o brzózki:P

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
3655
#Kava nieaktywny
24 kwietnia 2012r. o 14:21
Jak ja Wam zazdroszczę..

Macie możliwość realizacji swej pasji, macie coś, o czym wielu (między innymi ja) może jedynie pomarzyć.

A tylu z Was nie szanuje tego.

Kilka dni temu, na ul. Tysiąclecia, na wysokości przychodni Chumed jechało trzech z Was. Wyprzedzaliście kilka samochodów. Z prawej strony.

Ja, jako kierowca, dałabym Wam sygnał prawym kierunkowskazem i zrobiłabym Wam miejsce.
Z pewnością nie spodziewałabym się wyprzedzania właśnie z prawej strony.

W razie wypadku pewnie posypałyby się komentarze, że kierowca nie spojrzał w lusterka.

Z jednej strony rozumiem Was.
Jednak takiego bezmyślnego narażania na niebezpieczeństwo siebie i innych - już nie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza