Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
BolecFORUM Nowy temat

Porzucony pies w okolicach Ławszowa- Świętoszów!

[email protected] niezalogowany
17 listopada 2012r. o 9:35
Proszę o opis tego psiaka lub nr.telefonu , ponieważ poszukuje psiaka który zagubił się w tych okolicach.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
17 listopada 2012r. o 9:50
~ napisał(a):
~ napisał(a): Okrucieństwo ludzkie nie ma granic. :/

Czy to chodzi o tego pieska z jednym okiem niebieskim a drugim brązowym,który trafił do ratowniczki z basenu?Znam sprawę,Wójt nawet dyplom obiecał dziewczynkom,że szukały psiakowi dwa dni domu,aż znalazły.Też nie napiszę co myślałam o ty gnojku,ale dziewczynki bardzo to przeżyły i nie dziwię się.Zobaczyć taki widok,pies w upale na drucie do drzewa przywiązany,nie mogły pojąć,że można coś takiego zrobić zwierzęciu.
>Podaj adres tego gnoja co psa uwiązał?
~mam pytanie czy był to moze mały czarny niezalogowany
17 listopada 2012r. o 12:27
~Beata napisał(a): Drodzy Bolecnauci wracając dziś z grzybobrania spotkałam porzuconego psa, był zaniedbany, głodny, spragniony... Widok tego psa wzbudził we mnie litość i stwierdziłam, że niektórzy ludzie nie zasługują na to, żeby nazwać go człowiekiem;( bo kto porzuca biednego, nic nie winnego psiaka i skazuje go na śmierć? :(
Przecież takie stworzenie też czuje, wiem, bo mam duuużo zwierząt w domu i nie zrobiłabym im nic złego... Nie rozumiem jak można coś takiego zrobić... Aż brak mi słów;(
Może uda mu się znaleźć ODPOWIEDNIEGO- ODPOWIEDZIALNEGO właściciela. Oby!!!
~aga niezalogowany
17 listopada 2012r. o 12:36
mam pytanie czy nie był to moze taki mały czarny piesek, mojej mamie zgubił się w lesie w tych okolicach bardzo prosze o telefon na znalazcę czeka nagroda tel-0-535-252-967 proszę o pomoc ;(
~a niezalogowany
17 listopada 2012r. o 15:48
piesek ma dłuższą sierśc taki jakby kudlaty.jak ma pani zdjęcie to prosze dodac powiem pani czy to ten piesek
~aga niezalogowany
17 listopada 2012r. o 16:31
niestety ale nie posiadamy zdjecia pieska sierść ma dłuższą czarną- trochę ma siwych lekko pofalowaną prosze o numer do Państwa to zadzwonię
~ niezalogowany
17 listopada 2012r. o 19:10
665732035
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK