Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Porzucony pies w okolicach Ławszowa- Świętoszów!

~/ niezalogowany
7 sierpnia 2011r. o 16:02
A pan Herbut? Pamiętam że bardzo głośno się deklarował z pomocą zwierzętom. Czy to było tylko na pokaz?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ana niezalogowany
7 sierpnia 2011r. o 20:57
co z psem ..ktoś się nim zajmuje -dokarmia przynajmniej .
~Beata niezalogowany
16 sierpnia 2011r. o 19:31
Witam!
Słuchajcie, gdy byłam pierwszy raz w lesie, to był piątek, wtedy właśnie widziałam tego psiaka. Potem byłam w tym samym miejscu w poniedziałek i gdy wysiadłam z samochodu ten piesek nadal tam był... ;( serce mi pękało że aż tyle czasu wytrzymał w lesie... Ale wyobraźcie sobie, że gdy wróciłam do samochodu po grzybobraniu pieska już nie było... Ktoś o dobrym sercu zabrał go:)
Myślę, że nowy właściciel zapewni mu dobry byt:)
[img=1313515882_owmhkie.jpg]
524
#Sekkmet nieaktywny
16 sierpnia 2011r. o 23:34
albo sobie poszedł i nadal się błąka

See You Later Aligator
~a niezalogowany
16 listopada 2012r. o 14:11
po raz kolejny jakis ... porzucił psa w lawszowej.piesek był tak zmarznięty i oszroniony że serce pękało.spał na chodniku ciągle w tym samym miejscu jakby na kogos czekał ;( niestety nie dał sie złapać.po paru dniach jednak był tak wycieńczony że dal sobie pomóc.jakim trzeba być człowiekiem żeby tak postąpic?

Zastosowana autokorekta

~beata niezalogowany
16 listopada 2012r. o 16:09
nieprawda stowarzyszenie jest nadal tel.790790848
~ull niezalogowany
16 listopada 2012r. o 17:28
Co za człowiek jak wogóle człowiek w tym przypadku to dobre określenie ? szkoda tylko że pies to prawdziwy przyjaciel człowieka:
~ niezalogowany
16 listopada 2012r. o 17:30
~ napisał(a): Okrucieństwo ludzkie nie ma granic.Ostatnio znajome dziewczynki znalazły psa w lesie przywiązanego drutem do drzewa,dobrze że akurat tamtędy przejeżdżały,jak się potem okazało to chłopak chciał dać go swojej dziewczynie,ale ta z nim zerwała to najpierw rzucał nim o ściane a potem przywiązał do drzewa i zostawił w upalny dzień.Nie będę pisała co o nim myslę :/

Czy to chodzi o tego pieska z jednym okiem niebieskim a drugim brązowym,który trafił do ratowniczki z basenu?Znam sprawę,Wójt nawet dyplom obiecał dziewczynkom,że szukały psiakowi dwa dni domu,aż znalazły.Też nie napiszę co myślałam o ty gnojku,ale dziewczynki bardzo to przeżyły i nie dziwię się.Zobaczyć taki widok,pies w upale na drucie do drzewa przywiązany,nie mogły pojąć,że można coś takiego zrobić zwierzęciu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza