Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Porzucony pies w okolicach Ławszowa- Świętoszów!

~Beata niezalogowany
5 sierpnia 2011r. o 16:38
Drodzy Bolecnauci wracając dziś z grzybobrania spotkałam porzuconego psa, był zaniedbany, głodny, spragniony... Widok tego psa wzbudził we mnie litość i stwierdziłam, że niektórzy ludzie nie zasługują na to, żeby nazwać go człowiekiem;( bo kto porzuca biednego, nic nie winnego psiaka i skazuje go na śmierć? :(
Przecież takie stworzenie też czuje, wiem, bo mam duuużo zwierząt w domu i nie zrobiłabym im nic złego... Nie rozumiem jak można coś takiego zrobić... Aż brak mi słów;(
Może uda mu się znaleźć ODPOWIEDNIEGO- ODPOWIEDZIALNEGO właściciela. Oby!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
6 sierpnia 2011r. o 16:36
Bardzo dobrze że porusza się takie tematy bo takich psów jest bardzo dużo.
2912
#kokot nieaktywny
6 sierpnia 2011r. o 17:18
Jak ten pies wygląda,proszę go opisać albo wrzucić jakieś zdjęcie.Ja też poszukuje psa tylko niema go już 2 tyg także marne szanse na przeżycie ma.To suczka 7letnia sierści białej.[img=1312643935_8jjo4ks.jpg]
~ana niezalogowany
6 sierpnia 2011r. o 17:29
No własnie , prosze opisać tego psa .
Gdzie go widziano ostatni raz ?. dokładnie.
W Boleslawcu brak schroniska - niestety .
Przydałyby się domy tymczsowe - do czasu adopcji psa . -
~ niezalogowany
7 sierpnia 2011r. o 9:00
Okrucieństwo ludzkie nie ma granic.Ostatnio znajome dziewczynki znalazły psa w lesie przywiązanego drutem do drzewa,dobrze że akurat tamtędy przejeżdżały,jak się potem okazało to chłopak chciał dać go swojej dziewczynie,ale ta z nim zerwała to najpierw rzucał nim o ściane a potem przywiązał do drzewa i zostawił w upalny dzień.Nie będę pisała co o nim myslę :/
~ niezalogowany
7 sierpnia 2011r. o 10:27
Po Tomisławiu też błąka się porzucony pies-suka z dwoma małymi pieskami. Niedawno się oszczeniła. Miała 5 młodych,ale 3 już się rozeszły po ludziach(są śliczne).Ta suka była skrajnie wyczerpana. Idąc ulicą wywracała się. Widok był okropny.Teraz dzięki mieszkańcom troszkę doszła do siebie,ale nadal są dwa małe,które szukają domu.
~Natsumi16 niezalogowany
7 sierpnia 2011r. o 13:28
Pani, która napisała tego ostatniego posta, proszona jest o zgłoszenie zaistniałej sytuacji do Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami w B-c i powiadomienie gminy,pod którą podlega Tomisław.
~ana niezalogowany
7 sierpnia 2011r. o 15:25
w Bolesławcu nie ma już dawno koła T.O.Z.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK