~~~klon Uli napisał(a):
dzwoniłam i otrzymałam potwierdzenie od p. Uli, że w Bolesławcu zajęć nie prowadzi. Nie wiem, co chcesz (~Ja) tą kłamliwą akcją osiągnąć. Wiem jedno, posądzasz ludzi o przekręty (anonimowo - naruszasz prawo), nie podajesz swojego numeru telefonu (ukrywasz się), podajesz numer telefonu p. Uli bez jej zgody i wiedzy (naruszenie prawa) i w ogóle kłamiesz. To wszystko zostało zgłoszone Policji celem poniesienia przez ciebie konsekwencji za tą kłamliwą akcję. A.... pewnie zastanawiasz się jak do ciebie Policja dotrze? za pomocą twojego IP, które wyświetla administratorowi portalu. Ups......Zmoderowano 06.09.2012 godz.14:16 - powód: korekta cytowania (sentinel)
Nie powinnam się wtrącać ale wydaje mi się ze to jest forum więc każdy może wyrazić swoje zdanie to chyba nie jest karalne ja szczerze mówiąc czytając powyższe posty po otrzymaniu sms-a od Uli też byłam przekonana że coś jest nie tak tym bardziej że przed wakacjami Ula wzięła od wszystkich dziewczyn z Zumby nr.telefonu i obiecała dać znać od kiedy i gdzie będziemy się spotykać,więc nie rozumiem skąd taka złośliwość zwykła pomyłka i nic więcej a tu jakieś straszenie policją,nie zdziwię się że niedługo nikt nie będzie nic pisał na forum bo będzie się bał że napisze coś co się może komuś nie spodobać masakra jakaś,pozdrawiam:):)!!!!!