Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Poszukiwani chętni do gry w siatkówkę

~mm niezalogowany
27 lutego 2013r. o 23:01
wtym razem (28.02) nie gramy. Za tydzień tradycyjnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7579
#tatafranka nieaktywny
7 marca 2013r. o 9:06
Jednak gramy! O łaskawy losie! Jupi! Kłik" Już myślałem, że i tym razem sobie odpuścimy. Wyczytałem w "Przewodniku kulturalnym" o III dolnośląskiej wystawie desek do krojenia z XIV w. i bylem pewien, ze nasi ZAKOCHANI tam właśnie polezą.
Wielka rzecz, bo odpuścić sobie taką atrakcję, to mistrzostwo świata! Dlatego też, kipiąc szczęściem i radością, wyrażam swoje podziękowania za rezygnację z kolejnego "obiadu czwartkowego" na rzecz spokojnego odbijania w cichej i rodzinnej atmosferze, bez krzyku i przekleństw (może kiedyś nasze grania znajdą się w owym "Przewodniku kulturalnym", kto wie...).

info dla Rock4: wiem, ze słyniesz z inteligentnych ripost, dlatego ostrzegam Cie, ze jak wynajdziesz w Wikipedii, ze deski wynaleziono w XVII w. to dostaniesz strzał w poroże już na rozgrzewce :P
4940
#rock4 nieaktywny
7 marca 2013r. o 11:36
tatafranka napisał(a):
info dla Rock4: wiem, ze słyniesz z inteligentnych ripost, dlatego ostrzegam Cie, ze jak wynajdziesz w Wikipedii, ze deski wynaleziono w XVII w. to dostaniesz strzał w poroże już na rozgrzewce :P

Łojciec... czemu pozbawiasz mnie możliwości wykreowania riposty na to co napisałeś??? to nie fer... czyżbyś tak dobrze mnie znał, czyżbyś wódkę w mym domu polewał, się pytam się?

a nawiązując do tematu Twojej wypowiedzi... kiedyś deski to nie to samo co teraz...

widzimy się wieczorem :)
7579
#tatafranka nieaktywny
24 kwietnia 2013r. o 9:54
Dzieciaczki moje kochane! Już trochę wody w Bobrze upłynęło od ostatniego posta i najwyższy czas wrócić do starych, dobrych czasów. Kolejny wielki czwartek przed nami, a to doskonała okazja do zrobienia poczciwej i legendarnej listy obecności :D

1.padre
4940
#rock4 nieaktywny
24 kwietnia 2013r. o 19:27
Padre, z pomysłem wyskoczyłeś jak "Filip z konopii" dlatego cobyś nie myślał, że jutro sam przybędziesz dopiszę się:

1. Padre
2. rock4
3. ...

p.s. wielu z Was nie wie, ale na mieście mówią, że Padre był u fryzjera przygotować część głowy (tą po przeciwnej stronie twarzy) do sezonu letniego... ;)
~Zołza niezalogowany
24 kwietnia 2013r. o 20:33
Niech stracę, też wpiszę się na listę ;) ;P

1. Padre
2. rock4
3. Zołza
4940
#rock4 nieaktywny
25 kwietnia 2013r. o 11:52
Patrzcie, troje nas będzie :P
~mm niezalogowany
25 kwietnia 2013r. o 12:39
Ktoś napisał:
p.s. wielu z Was nie wie, ale na mieście mówią, że Padre był u fryzjera przygotować część głowy (tą po przeciwnej stronie twarzy) do sezonu letniego... ;)

Wyprostował loki? nnniiieeee
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza