Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nie ma pracy w Bolesławcu

~A niezalogowany
16 lutego 2012r. o 20:42
I co z tą praca?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~@ niezalogowany
16 lutego 2012r. o 21:26
~ napisał(a): Bo w naszym kraju ludzie wgetują. Tylko tacy jak Kapler mają życie w tym kraju.

NO I DLATEGO E M I G R U J Ą !!!!!!
~ niezalogowany
16 lutego 2012r. o 23:45
~ napisał(a): Jaka inna? Jestem takim samym Polakiem. Żyję w tym kraju. Korzystam z tych samych przepisów. Pracuję ok 12-15 godzin dziennie. I... wiążę koniec z końcem. Nie narzekam. Mam olbrzymi szacunek dla każdego kto pracuje. Ale póki co w Polsce nie ma przymusu pracy. Ja pracuję na prawie dwa etaty i mam 2 razy więcej pieniędzy. Na szczęście moja praca sprawia mi przyjemność i nie chodzę do niej za karę.

tak,dwa etaty to może się już nie narzeka.ja mam dzieci-to jest mój drugi etat.nie rozerwę się do cholery,żeby na wszystko zarobić.chcę mieć jedną a dobrą pracę!!!!!!!!!!!!!!!!

Zmoderowano 17.02.2012 godz.20:59 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~APEL niezalogowany
17 lutego 2012r. o 0:06
Bolesławiecki Pracodawco,daj mi szanse na zatrudnienie.
-znam dobrze niemiecki
-mam 37lat
-dwoje małych dzieci(normalnych,takie co czasem się przeziębiają i wtedy potrzebują mamy w domu)
-szukam pracy bo mogę zorganizować opiekę nad dziećmi
-jestem zainteresowana podjęciem nowych wyzwań
-gotowa na wyjazdy służbowe
-chce pracować i zarabiać motywująco

Co Pan/Pani na to?
Pozdrawiam serdecznie.
[email protected]
~Czarek niezalogowany
17 lutego 2012r. o 0:17
Słusznie, co to ma znaczyć, że człowiek musi zapier...ac na dwa etaty. Poczekaj jeszcze trochę i braknie Ci kasy z na życie z pięciu etatów. Ludzie co to za kraj. Tylko rząda nie dając nic w zamian swoim obywatelom. Oj czuję, że chyba wszystko zmierza ku upadkowi. I dobrze może wreszcie naród weźmie sprawy w soje ręce. Dośc tej wegetacji!!!!! Ludzie przeżywają wielkie tragedie z powodu utraty pracy. Tylko cwaniactwo i ku....stwo polityczne w tym kraju mają rację bytu. Ktoś się cieszy, że pracuje? Poczekaj jeszcze chwilę i Ciebie dopadnie zmora bezrobocia. Przestaniesz mówic, że jesteś przedsiębiorczy. Ludzie nie dajmy się zwariowac. Praca nie jest ani przywilejem, ani koniecznością. Praca jest czyms normalnym do funkcjonowania Państwa, czy się to komuś podoba, czy nie. Jeśli społeczeństwo jest bogate to i kraj rośnie w siłę.
Niestety nasz ,,kochany,, Tuskorząd nie rozumie tego. Dziwne, że za komuny wyjeżdżano za chlebem. Komuny nie ma i ludzie nadal wyjeżdżają za chlebem. Stoimy w miejscu? Nie, my się cofamy.
~ niezalogowany
17 lutego 2012r. o 7:51
~Czarek napisał(a): .... Dośc tej wegetacji!!!!!.... Komuny nie ma i ludzie nadal wyjeżdżają za chlebem. Stoimy w miejscu? Nie, my się cofamy.

Zaraz gdzieś poszukam w książkach, ale jakbym czytał przemówienie Lenina. Historia zatoczyła krąg.

Chyba czas uciekać do Brukseli
:>
~ niezalogowany
17 lutego 2012r. o 12:16
A co, powiedz z czystym sumieniem, że to nie prawda. Nie porównuj kogoś do Lenina jeśli sam nie chcesz być porównany do Hitlera

Zmoderowano 17.02.2012 godz.20:59 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~ niezalogowany
17 lutego 2012r. o 13:18
~ napisał(a): A co, powiedz z czystym sumieniem, że to nie prawda. Nie porównuj kogoś do Lenina jeśli sam nie chcesz być porównany do Hitlera

Nie porównuję nikogo do Lenina. Mówię tylko, że Lenin tak mówił. Ale, jak się nie czyta ze zrozumieniem, to potem są problemy ze znalezieniem dobrze płatnej pracy. I to akurat rozumiem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza