Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nie ma pracy w Bolesławcu

~ niezalogowany
18 lutego 2012r. o 7:48
~Czarek napisał(a): Słusznie, co to ma znaczyć, że człowiek musi zapier...ac na dwa etaty. Poczekaj jeszcze trochę i braknie Ci kasy z na życie z pięciu etatów. Ludzie co to za kraj. Tylko rząda nie dając nic w zamian swoim obywatelom. Oj czuję, że chyba wszystko zmierza ku upadkowi. I dobrze może wreszcie naród weźmie sprawy w soje ręce. Dośc tej wegetacji!!!!! Ludzie przeżywają wielkie tragedie z powodu utraty pracy. Tylko cwaniactwo i ku....stwo polityczne w tym kraju mają rację bytu. Ktoś się cieszy, że pracuje? Poczekaj jeszcze chwilę i Ciebie dopadnie zmora bezrobocia. Przestaniesz mówic, że jesteś przedsiębiorczy. Ludzie nie dajmy się zwariowac. Praca nie jest ani przywilejem, ani koniecznością. Praca jest czyms normalnym do funkcjonowania Państwa, czy się to komuś podoba, czy nie. Jeśli społeczeństwo jest bogate to i kraj rośnie w siłę.
Niestety nasz ,,kochany,, Tuskorząd nie rozumie tego. Dziwne, że za komuny wyjeżdżano za chlebem. Komuny nie ma i ludzie nadal wyjeżdżają za chlebem. Stoimy w miejscu? Nie, my się cofamy.

Popieram w 100% To sa święte słowa!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
18 lutego 2012r. o 8:26
No słusznie. I co? Pogadaliśmy sobie. Nie chcesz, to nie pracuj. Przecież nie ma przymusu. Mało zarabiasz? Zmień pracę. Nie ma bardziej płatnej? Szukaj w innym mieście. Nie ma w innym mieście? Załóż firmę i zarabiaj tyle ile chcesz.

Przecież to takie proste.

A moze trzeba kompromisu pomiędzy rodziną, korzeniami i zarobkiem? Może nie można mieć wszystkiego? Ponarzekałeś sobie. I co dalej? Rewolucja? a może to zwykła złość że jest się nieudacznikiem i próba załatwiania swoich spraw czyimiś rekami? Zbiorowa histeria!
~ niezalogowany
18 lutego 2012r. o 8:48
Jestes płytki!! Oprócz swojego czubka nosa nie widzisz nic poza tym!! Właśnie mało tak rozgarnięci jak Ty rządzą naszym krajem!

Zmoderowano 18.02.2012 godz.19:09 - powód: korekta cytowania (sentinel)
8009
#Bam nieaktywny
18 lutego 2012r. o 12:41
~ napisał(a): No słusznie. I co? Pogadaliśmy sobie. Nie chcesz, to nie pracuj. Przecież nie ma przymusu. Mało zarabiasz? Zmień pracę. Nie ma bardziej płatnej? Szukaj w innym mieście. Nie ma w innym mieście? Załóż firmę i zarabiaj tyle ile chcesz.

Przecież to takie proste.

A moze trzeba kompromisu pomiędzy rodziną, korzeniami i zarobkiem? Może nie można mieć wszystkiego? Ponarzekałeś sobie. I co dalej? Rewolucja? a może to zwykła złość że jest się nieudacznikiem i próba załatwiania swoich spraw czyimiś rekami? Zbiorowa histeria!

Widzisz szanowny dyskutancie jak posumowano Ciebie.Rzeczywiście myślisz bardzo płasko i przyziemnie.
Jeśli było by tak wesoło ,to dlaczego jest tak nie wesoło?
Jeżeli miliony ludzi narzeka ze słusznych powodów nasówa się pytanie dlaczego Ty nie narzekasz.Ja myślę ,że dzieje się to z powodu faktu ,iż jesteś ,albo w elicie uprzywilejowanej,albo..
Sam/a dopowiedz sobie resztę.Niestety w tym świecie jest tak ,że jednostki które odbiegają od normy są traktowane jak osoby anormalne.
Nie chcę Ci ubliżać ,ale tak właśnie się zachowujesz.Miliony ludzi w Polsce są bez Pracy,czy tego nie zauważasz.Miliony ludzi krzyczy ,że w Polsce jest źle.Czy tego nie zauważasz?Miliony ludzi jest po 45r życia, oni też a może tym bardziej nie mogą znaleźć pracy.Czy tego nie zauważasz?
Co ty piszesz o zmianie pracy?
Setki tysięcy ludzi chciało by razem mieć jakąkolwiek pracę.
Niestety nie mogą jej podjąć.Czy tego nie zauważasz?
Jeśli tak to jesteś albo ślepy albo anormalny.
Zdecyduj sam.

Zmoderowano 18.02.2012 godz.19:10 - powód: za duże odstępy (sentinel)
~ niezalogowany
18 lutego 2012r. o 13:18
On jest i ślepy i anormalny, skoro ludzi nie mogących znalezć pracy nazywa nieudacznikami. Sam pewnie po protekcji znalazł prace i sie cwani na forum.

Zmoderowano 18.02.2012 godz.19:11 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~Seba niezalogowany
18 lutego 2012r. o 13:27
Też mi nowość , to B-c tylko . Ale ja pracę mam jestem zadowolony nie martwię się o ZUS , emeryturę , itp . jeśli koś chciałby sobie zarobić proszę o kontakt jest praca , ciekawa ,gdzie nie ma nad wami kierowników , którzy jak SS- mani z pistoletami nad głową stoją , tzn . są, ale są to osoby z którymi możesz porozmawiać , którzy Ci pomogą a nie jak to na zakładach 3 zmianowych masakra :) Pozdrawiam
~miodek niezalogowany
18 lutego 2012r. o 13:34
ale nie podalas zadnego kontaktu ,ty sobie chyba jaja robisz to gdzie ta praca,jestem po studiach ;)
~ niezalogowany
18 lutego 2012r. o 14:26
~miodek napisał(a): ale nie podalas zadnego kontaktu ,ty sobie chyba jaja robisz to gdzie ta praca,jestem po studiach ;)

Po jakich studiach. Technicznych, czy po takich, ktore produkuja przszlych bezrobotnych.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza