#krzysztoforus2 nieaktywny 18 lutego 2012r. o 14:39
Po takich studiach jak filozofia czy historia jest mnóstwo pracy, można pracować w Biedronce, można rozwozić pizze ,można przerzucać cegły na budowie.Dlatego ludzie uczcie się matematyki.
Inni beda pracowac za niska place. Takie sa prawa rynku. Ty sprzedajesz swoj towar, czytaj prace, a pracodawca kupuje. Jesli uzyskasz dobra cene za Twoj towar, to znaczy ze kupujacemu zalezy na towarze.
~jest duuzo pracy niezalogowany 18 lutego 2012r. o 19:04
pracy w Bolesławcu jest bardzo wiele ale niestety za niewiele ja zarabiam prawie 900 i naprawdę jak pierwszego dostaję pensję to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Próbuję zmienić więc szukam nowej ale wszędzie to samo
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.