Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nie ma pracy w Bolesławcu

~SD01 niezalogowany
26 lipca 2012r. o 11:38
Pracy jest pełno ale teraz jedna specjalność,zawód to mało.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2951
#Anonim2951 nieaktywny
26 lipca 2012r. o 12:33
~~~~~~~ napisał(a): ... przyjmuja bez znajomości cv? :P ...

Do złożenia CV niepotrzebne są znajomości tyyylllddduuunnniiiuuu : )
Pozdrawiam
~ niezalogowany
26 lipca 2012r. o 12:56
W polfie jest praca ale nie polecam bo to obóz pracy,tam sie liczy ilość a nie jakość a ustawiacze bezczelni . ??
3046
#sentinel nieaktywny
5 października 2012r. o 19:35
~bezrobotny napisał(a): Powiedzcie jak szukać pracy w Bolcu? Odwiedzam wszystkie portale z ogłoszeniami o pracy , szukam w Up wysyłam dziesiątki CV i nic .Chodzę na spotkania jak któryś z pracodawców zadzwoni i potem nic czekam może się odezwą .Mam 34 lata kilkanaście lat pracy w handlu również na stanowiskach kierowniczych .Problem w tym że od 3 lat nie pracuję wychowuję dziecko , chyba "wypadłam " z obiegu .Jestem załamana że nawet do marketu mnie nie chcą ,za stara jestem ? A może nie umiem się dobrze zareklamować na rozmowie ?Zaznaczam że pracy szukam już rok i bez skutku :(

GG 2563898
~pracująca niezalogowany
6 października 2012r. o 13:44
Pracy nie ma dla leniwych i mądrych inaczej. Wykształcenie można zdobyć ale ze sprytem i kreatywnością już niekoniecznie.
~ niezalogowany
6 października 2012r. o 14:00
Hegemon napisał(a):
~~~~~~~ napisał(a): ... przyjmuja bez znajomości cv? :P ...

Do złożenia CV niepotrzebne są znajomości tyyylllddduuunnniiiuuu : )
Pozdrawiam
niestety hegomonie czy jak cię tam wołają w tym kierunku w urzędzie są kursy właśnie jak ktoś nie potrafi szukać pracy czyli między innymi napisać cv.
~MX niezalogowany
6 października 2012r. o 20:18
~pracująca napisał(a): Pracy nie ma dla leniwych i mądrych inaczej. Wykształcenie można zdobyć ale ze sprytem i kreatywnością już niekoniecznie.

na Przedstawiciela Handlowego spryt i kreatywność są nawet większym atutem niż sam tytuł :)
~ niezalogowany
7 października 2012r. o 17:15
A mnie często zastanawia czemu w bankach, urzędach, specjalistycznych sklepach, czy różnego rodz.biurach ''pracują'' ludzie,którzy to nie grzeszą inteligencją, a w dodatku na niczym się nie znają i nie rozumieją najprostszych pytań...Jak to możliwe, że tacy ludzie zasiadają na różnego rodzaju stanowiskach, gdy jest tak wiele osób naprawdę wykształconych i inteligentnych...Dziwne!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza