82.177.216.*** napisał(a): niestety hegomonie czy jak cię tam wołają w tym kierunku w urzędzie są kursy właśnie jak ktoś nie potrafi szukać pracy czyli między innymi napisać cv.
~bezrobotny napisał(a): Powiedzcie jak szukać pracy w Bolcu? Odwiedzam wszystkie portale z ogłoszeniami o pracy , szukam w Up wysyłam dziesiątki CV i nic .Chodzę na spotkania jak któryś z pracodawców zadzwoni i potem nic czekam może się odezwą .Mam 34 lata kilkanaście lat pracy w handlu również na stanowiskach kierowniczych .Problem w tym że od 3 lat nie pracuję wychowuję dziecko , chyba "wypadłam " z obiegu .Jestem załamana że nawet do marketu mnie nie chcą ,za stara jestem ? A może nie umiem się dobrze zareklamować na rozmowie ?Zaznaczam że pracy szukam już rok i bez skutku :(
~m napisał(a): To ma być polityka prorodzinna?Czy już takie kobiety mają zostać skazane na bezrobocie?Chyba mają większe potrzeby zarobienie na rodzine,niż nie jedna panienka która mieszka z rodzicami,i oni zawsze jej pomogą,a matce z dzieckiem kto pomoże gdy zostanie bez pracy.