karolcia7775 napisał(a):~zaciekawiona napisał(a):karolcia7775 napisał(a): Praca jest...tylko trzeba po chodzić,po pytać ogólnie POSZUKAĆ...ale dla nie których to chyba zbyt wiele... :>
Zbyt wiele zrobiłaś błędów w tak krótkim poście aby na serio potraktować wypowiedż.
Jeśli jeszcze nie zauważyłaś to chciałabym ci uświadomić,że tematem forum jest praca a nie ortografia moja droga,ale cóż... :|
~ napisał(a): Hm... To gdzie Pani CV gdy szukałem do pracy kobiety, na umowę o pracę do pracy w biurze, 2300 na rękę, stałe godziny pracy i... jeden warunek - wiek powyżej 45 lat. Mam dosyć młodych, niedoświadczonych niemężatek, które za chwilę będa rodzić dzieci a nie pracować.
~ napisał(a): Może podaj namiary, zadzwonię, podasz stawkę i podam na forum ile płacisz frajerze spod tyldy.
~zaciekawiona napisał(a): Prawda jest taka,że wcale nie zależy wam na dobrych pracownikach.Zatrudniacie na chybił trafił .Nie mam pojęcia czym się kierujecie przy rekrutacji skoro tak bardzo narzekacie na pracowników i notorycznie popełniacie te same błędy.
Mam 46 lat, doświadczenie przy róznych stanowiskach w tym równiez produkcja i praca poza krajem..Zaangazowanie ,energię ,uczciwość..Te cechy jednak dla was pracodawców nie mają żadnego znaczenia.
~ napisał(a):~zaciekawiona napisał(a): Prawda jest taka,że wcale nie zależy wam na dobrych pracownikach.Zatrudniacie na chybił trafił .Nie mam pojęcia czym się kierujecie przy rekrutacji skoro tak bardzo narzekacie na pracowników i notorycznie popełniacie te same błędy.
Mam 46 lat, doświadczenie przy róznych stanowiskach w tym równiez produkcja i praca poza krajem..Zaangazowanie ,energię ,uczciwość..Te cechy jednak dla was pracodawców nie mają żadnego znaczenia.
Mylisz się.
dotka napisał(a): heh, powinieneś jeszcze wziąć pod uwagę to, że Panie w okolicach 50tki często chodzą na L4, bo niestety zdrowie już nie takie, jak przed dwudziestu laty. Nie ma co się oszukiwać. A to rehabilitacja, bo kręgosłup wysiada, a to sanatorium itd. itp. Przykładów można mnożyć.
Przed chorobą pracownika się nie ustrzeżesz, bez względu na to ile będzie miał lat.
Poza tym, jako pracodawca powinieneś wiedzieć, że umieszczając preferowany wiek potencjalnego pracownika w ogłoszeniu o naborze na stanowisko, dopuszczasz się jawnej dyskryminacji, za co grozi kara finansowa.