~zaciekawiona napisał(a): dotka doprawdy? Jesteś pracodawcą ,który zatrudnia panie w tym wieku?,a może lekarzem? Myśle,że ani jedno ani drugie.Zdecydowanie za wczesnie odsyłasz nas -panie w srednim wieku do lekarzy i na 'złom'.Zapewniam Cię,ze taka kobieta ma więcej dynamizmu w sobie niż niejedna dwudziestoletnia kobieta.
TOjsienka napisał(a):~zaciekawiona napisał(a): dotka doprawdy? Jesteś pracodawcą ,który zatrudnia panie w tym wieku?,a może lekarzem? Myśle,że ani jedno ani drugie.Zdecydowanie za wczesnie odsyłasz nas -panie w srednim wieku do lekarzy i na 'złom'.Zapewniam Cię,ze taka kobieta ma więcej dynamizmu w sobie niż niejedna dwudziestoletnia kobieta.
Zgadzam się.Pokolenie jest coraz słabsze i coraz bardziej leniwe i choć zaliczam się jeszcze do dwudziestolatków to jak na niektórych popatrzę to niestety muszę przyznać racje.
~zaciekawiona napisał(a): dotka doprawdy? Jesteś pracodawcą ,który zatrudnia panie w tym wieku?,a może lekarzem? Myśle,że ani jedno ani drugie.
~zaciekawiona napisał(a): Zdecydowanie za wczesnie odsyłasz nas -panie w srednim wieku do lekarzy i na 'złom'.Zapewniam Cię,ze taka kobieta ma więcej dynamizmu w sobie niż niejedna dwudziestoletnia kobieta.
dotka napisał(a): heh, powinieneś jeszcze wziąć pod uwagę to, że Panie w okolicach 50tki często chodzą na L4, bo niestety zdrowie już nie takie, jak przed dwudziestu laty. Nie ma co się oszukiwać. A to rehabilitacja, bo kręgosłup wysiada, a to sanatorium itd. itp. Przykładów można mnożyć.
Przed chorobą pracownika się nie ustrzeżesz, bez względu na to ile będzie miał lat.
~ napisał(a):~zaciekawiona napisał(a): Proszę Pana ,jestem w tej drugiej połowie wysyłających cv.Błędów ortograficznych nie robię,ze stylem pisania problemów nie mam.Logicznie zdania budować potrafie.
Pracy szukam z determinacją ( nie, nie tu na forum) .
Jednak efekty są bezowocne,może mój dojrzały wiek jest przeszkodą?( 46) brak wyższego wykształcenia? zaledwie srednia znajomość języka niemieckiego?Cóż...c'est la vie
Pracodawcy wolą zatrudniac młode,śliczne itp itd itc..
Pozdrowienia '
Hm... To gdzie Pani CV gdy szukałem do pracy kobiety, na umowę o pracę do pracy w biurze, 2300 na rękę, stałe godziny pracy i... jeden warunek - wiek powyżej 45 lat. Mam dosyć młodych, niedoświadczonych niemężatek, które za chwilę będa rodzić dzieci a nie pracować.