Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Szukam osoby która zaprojektuje mieszkanie?

5601
#kwiatuszek123 nieaktywny
13 kwietnia 2012r. o 10:40
jeśli znacie takie osoby to proszę o jakieś namiary do nich
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~xx niezalogowany
13 kwietnia 2012r. o 11:53
wejdz na www.deccoria.pl tam sa ofert projektantow z roznych regionow polski wiec napewno cos poszukasz a jak dasz swoj plan mieszkania dziewczyny nepweno pomoga ci je samej zaprojektowac i wielka radosc bedziesz miala ze sama to zrobilas ...
musisz tylko sie zarejstrowac i dac fotke plan mieszkania powodzenia ja jestem na tym portalu polecam jak cos pisz [email protected] to ci pomoge Aga
7165
dbl77
13 kwietnia 2012r. o 23:07
napisz do mnie gg6727464 moze uda mi sie pomoc ;)
~man420 niezalogowany
13 kwietnia 2012r. o 23:19
kurka wodna trzeba było wczesniej takie design'rskie mieszkanko zaprojektowałem na bombie weekendowej ze najwięksi projektanci by się nie powstydzili ;))
5601
#kwiatuszek123 nieaktywny
20 maja 2012r. o 11:26
ponawiam temat
mam powierzchnie z której chcę zrobić mieszkanie nie chodzi tu tylko o sam wystrój ale o całość
proszę o jakieś namiary na sprawdzonych projektantów
5640
#Nudabida nieaktywny
20 maja 2012r. o 11:32
~man420 napisał(a): kurka wodna trzeba było wczesniej takie design'rskie mieszkanko zaprojektowałem na bombie weekendowej ze najwięksi projektanci by się nie powstydzili ;))

:D
~onA niezalogowany
20 maja 2012r. o 18:12
Pani architekt Anita Galik? nie wiem czy ona się takimi (małymi) projektami zajmuje, ale warto spytać..
~joł niezalogowany
20 maja 2012r. o 18:25
~onA napisał(a): Pani architekt Anita Galik? nie wiem czy ona się takimi (małymi) projektami zajmuje, ale warto spytać..

tak pani galik jest architektem, czy wnetrz to nie wiem, poszukaj w sieci to znajdziesz namiary
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.