~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a): falco napisał(a): ''W uchwalonym przez PiS stanie prawnym istnieje wyraźna możliwość, że tworzone pod politycznym nadzorem ministra obrony Wojska Obrony Terytorialnej zostaną użyte do takich działań przeciwko antyrządowym demonstracjom, które normalnie powinna wypełniać policja
Skleroza czy lemigoza?
W prawie uchwalonym za PO istnieje możliwość użycia na terenie Polski przeciw obywatelom OBCYCH wojsk i służb. Także spoza NATO!
I jedno i drugie . Ustawę 1066 wprowadzili POpaprańce , a lemingoza PISlanderów nie zniosła pomimo większości w sejmie i jeszcze dała się nastraszyć Ruskimi. I dlatego hamerykańce przewracają nam się obecnie na drogach. A jak sobie przypomnę , że głupek Duda podpisał również ustawę , że nasza dzielna armia ma oddać broń hamerykańcom , to qurwica mnie bierze. Ja nie wiem , czy ten Naród kiedykolwiek zmądrzeje. Mieliście już tyle przykładów od czasu tzw. Transformacji ustrojowej , że żydostwo robi Was w ciula i dalej wierzycie Morawieckiemu i Dudzie . Kaczyńskiemu i Tuskowi ? Mój Autorytet Pan dr Jerzy Jaśkowski mawia , że pomimo perturbacji politycznych , nikt nigdy nie przeprowadził audytu Państwa , co znaczy , że to te same szuje o różnym zabarwieniu wciąż nami rządzą . Polityka grubej czerwonej krechy za czasów Mazowieckiego , też żyda , ciągnie się za nami , jak smród po gaciach.
Taka jest polska rzeczywistość. Rządzą nami antypolskie żydoprzebierańce . Ich mieczem Demoklesa jest antysemityzm , ale już w Starym Testamencie można wyczytać , że metodyka jaką dzisiaj stosują żydoprzebierańce , była stosowana również sześć tysięcy lat temu w kraju Malachiasza . Dla nich jesteśmy ludzkim bydłem ... gohim .
Ale nie upadajcie Bracia Lachy i Wy Piękne Słowianki , oprócz JHWH boga żydów , jest jeszcze Stwórca . Istota tworząca Wszechświat. Piękno . Dobro. Współczucie . Inteligencję . Pamięć i stwardnienie rozsiane . Bo raka akurat tworzą koncerny farmaceutyczne żydowskich wyznawców JHWH
Lubię sobie czasami coś napisać :)
Miłego dnia :)