Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

2900
#falco nieaktywny
23 listopada 2018r. o 6:36
''W uchwalonym przez PiS stanie prawnym istnieje wyraźna możliwość, że tworzone pod politycznym nadzorem ministra obrony Wojska Obrony Terytorialnej zostaną użyte do takich działań przeciwko antyrządowym demonstracjom, które normalnie powinna wypełniać policja

10 listopada 2018 Andrzej Duda podpisał ustawę zmieniającą sposób zarządzania siłami zbrojnymi. Zmieniła ona strukturę najwyższego dowództwa. W ustawie nie ma postulowanego przez opozycję zastrzeżenia, że „Wojska Obrony Terytorialnej nie mogą zostać użyte przeciwko polskim obywatelom”.

wychodzi więc na to że ci ''wotowcy'' to nic innego jak takie ''wojskowe ormo'' na obecne czasy ...
a kiedy się przypomni tu słowa antonia ''drona'' o tym że wotowcy będą obecni w ''środowiskach '' będą przyglądać się sąsiadom i temu co robią ,sprawa jest już prosta i oczywista ...

''wyklęty powstań ludu ziemi ...'' ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zielonobrunatna Bazylia niezalogowany
23 listopada 2018r. o 8:21
falco napisał(a): ''W uchwalonym przez PiS stanie prawnym istnieje wyraźna możliwość, że tworzone pod politycznym nadzorem ministra obrony Wojska Obrony Terytorialnej zostaną użyte do takich działań przeciwko antyrządowym demonstracjom, które normalnie powinna wypełniać policja

Skleroza czy lemigoza?
W prawie uchwalonym za PO istnieje możliwość użycia na terenie Polski przeciw obywatelom OBCYCH wojsk i służb. Także spoza NATO!
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 listopada 2018r. o 9:10
~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a):
falco napisał(a): ''W uchwalonym przez PiS stanie prawnym istnieje wyraźna możliwość, że tworzone pod politycznym nadzorem ministra obrony Wojska Obrony Terytorialnej zostaną użyte do takich działań przeciwko antyrządowym demonstracjom, które normalnie powinna wypełniać policja

Skleroza czy lemigoza?
W prawie uchwalonym za PO istnieje możliwość użycia na terenie Polski przeciw obywatelom OBCYCH wojsk i służb. Także spoza NATO!

I jedno i drugie . Ustawę 1066 wprowadzili POpaprańce , a lemingoza PISlanderów nie zniosła pomimo większości w sejmie i jeszcze dała się nastraszyć Ruskimi. I dlatego hamerykańce przewracają nam się obecnie na drogach. A jak sobie przypomnę , że głupek Duda podpisał również ustawę , że nasza dzielna armia ma oddać broń hamerykańcom , to qurwica mnie bierze. Ja nie wiem , czy ten Naród kiedykolwiek zmądrzeje. Mieliście już tyle przykładów od czasu tzw. Transformacji ustrojowej , że żydostwo robi Was w ciula i dalej wierzycie Morawieckiemu i Dudzie . Kaczyńskiemu i Tuskowi ? Mój Autorytet Pan dr Jerzy Jaśkowski mawia , że pomimo perturbacji politycznych , nikt nigdy nie przeprowadził audytu Państwa , co znaczy , że to te same szuje o różnym zabarwieniu wciąż nami rządzą . Polityka grubej czerwonej krechy za czasów Mazowieckiego , też żyda , ciągnie się za nami , jak smród po gaciach.

Taka jest polska rzeczywistość. Rządzą nami antypolskie żydoprzebierańce . Ich mieczem Demoklesa jest antysemityzm , ale już w Starym Testamencie można wyczytać , że metodyka jaką dzisiaj stosują żydoprzebierańce , była stosowana również sześć tysięcy lat temu w kraju Malachiasza . Dla nich jesteśmy ludzkim bydłem ... gohim .

Ale nie upadajcie Bracia Lachy i Wy Piękne Słowianki , oprócz JHWH boga żydów , jest jeszcze Stwórca . Istota tworząca Wszechświat. Piękno . Dobro. Współczucie . Inteligencję . Pamięć i stwardnienie rozsiane . Bo raka akurat tworzą koncerny farmaceutyczne żydowskich wyznawców JHWH

Lubię sobie czasami coś napisać :)

Miłego dnia :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
23 listopada 2018r. o 11:15
Pannazdzieckiem napisał(a):
oprócz JHWH boga żydów , jest jeszcze Stwórca .
)

Ze wszystkim, co ma choćby cień logiki mogę dyskutować.
Niestety, jeśli ktoś nie dość że robi z siebie durnia, to jeszcze i ze Stwórcy, to taki zwalnia mnie z rzeczowej polemiki. Ale na pewno będą polemizować jaszczury reptiliańskie ;)
To bardziej infantylne niż bogi z Olimpu kopulujące z ziemian(k)ami.
Stwórca stworzył bogów, czy bogowie stwórcę? :D
Bóg żydów to jakiś szaman plemienny?
Politeizm to są bujdy dla prymitywnych plemion.
4335
23 listopada 2018r. o 12:32
No widzisz Bazylia , zgadzamy się co do tego , że upadek Polski rozpoczęła ekipa Tuska , dlaczego więc nie przeczytałeś Pisma Świętego Starego Testamentu i jeszcze pieprzysz o cieniach logiki. Są Istoty obecnie żyjące na tej nieszczęśliwej Planecie , co pamiętają poprzednie wcielenia i pamiętają krwiożerczość JAHWE , boga żydów. Ta Twoja polemika razem z cieniem logiki , to nic innego jak religijny dogmat.

Wiesz czym różni się wiedza od wiary ?

Zapraszam do polemiki :)

Dopisane 23.11.2018r. o godz. 12:32:

Ps. Idea mówi tak , wszędzie tam gdzie kieruje pozytywna Inteligencja sprawy z konieczności idą ku lepszemu . Spójrz na Świat Bazylia i powiedz mi , kto tym światem rządzi ... bóg , czy diabeł ... w zasadzie wsio ryba , co widać po owocach ... ślepcze , ale bardzo Cię proszę odwal się od mojej wiedzy i wiary o Stwórcy . Zbyt dużo czasu poświęciłem medytacji i modlitwie i żaden ksiundz , czy też szemrany pseudointelektualista nie przekona mnie , że Raj został stworzony dla rodzaju ludzkiego . To raczej miejsce kaźni i niewolnictwa , czyli tak , jak dzisiaj.

Jest na placu boju jeszcze jaki pajac , z którym pogadam o Reptylianach ? :)

Jeśli się Wam wydaje , że Denicken kłamał w swoich książkach pisząc o bogach z kosmosu , to jesteście w błędzie . Corpus delicti macie w Piśmie Świętym . Zostawmy Denicena ... świętej pamięci.

Jestem przeciwnikiem jaszczura JHWH , bo Jezus kazał i uczył , aby po owocach rozpoznawać . Jak patrzę na ten popieprzony świat , to odechciewa się żyć , ale mam też dewizę Stwórcy w głowie , tylko TEN , co daje życie może je odebrać . Tak więc żyję cierpliwie klepiąc biedę i dyskutując z ignorantami .

Twój ruch Bazylia :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
23 listopada 2018r. o 12:59
Tradycyjnie zabrakło odpowiedzi ;)
"Stwórca stworzył bogów, czy bogowie stwórcę?
Politeizm to są bujdy dla prymitywnych plemion. "
~~Granatowoszary Sit niezalogowany
23 listopada 2018r. o 13:23
Jaanoo napisał(a): [img=1542927818_jmfp305.jpg]Dopisane 23.11.2018r. o godz. 00:04:
Jaanoo napisał(a):
Jaanoo napisał(a):
Dopisane 23.11.2018r. o godz. 00:10:[img=1542928234_nwtz7i2.jpg]
4335
23 listopada 2018r. o 13:36
~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a): Tradycyjnie zabrakło odpowiedzi ;)
...

Widzę , że dla Ciebie słowo aluzja jest nieznanym terminem , ciekawym , czy czasownik zastanawiać się jest bardziej przyswajalny ? :D

Odpowiadam :

~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a):

...Stwórca stworzył bogów, czy bogowie stwórcę?
... . "

Stwórca stworzył bogów razem z Sathaną. Zapis biblijny i wedyjski. Naczelny Intelekt Wszechświata i wszystko na ten temat :)

~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a): ...

...

Nie , to Istota stworzona , której nie lubię , bo ufam Chrystusowi. Gdybyś zadał / ła sobie trud przeczytać Pismo Święte i zestawić z Ewangelią Judasza , to być może doszło by do Ciebie , że już Jezus mówił o tych co wylądowali , bo Stwórca dla nas wszystkich jest jeden. Bóg żydów to kosmita , który ma nas wszystkich za ludzkie bydło . Nie wiem , jak Ciebie Bazylia , ale mnie to uraża . Jestem dzieckiem duchowym Stwórcy. Wolną Istotą w świecie niewolników. Potrzebna jest Świadomość bycia Duchem Stwórcy :)

~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a): ....
Politeizm to są bujdy dla prymitywnych plemion. "

Tu mnie załamało . Rozumiesz słowo politeizm ? O co Ci chodzi ?

Twój ruch :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza