Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

13926
qwax_
26 listopada 2018r. o 23:04
Pannazdzieckiem napisał(a):
Ale powiedz mi , jakie poważniejsze tematy ? ... trują nas chemitralami z nieba , trują nas żywnością , trują nas lekami , trują nas szczepionkami ... ja o tym od lat mówię ... jakie qurwa ważniejsze tematy ? :)

Amen, z powyższym zgadzam się w 100%. Tylko ludzie są już w większości za głu.pi, by to zauważyć, niestety...

A ostatnio nie zgodziłem się z Tobą tylko w kwestii Jezusa.
Bo sam wszak napisałeś:
Pannazdzieckiem napisał(a): ......... choć ja preferuję wiedzę , zamiast wiary ...

A w tym przypadku kierujesz się wiarą...

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 listopada 2018r. o 23:25
Mylisz się Ksawery , to tylko wiedza :)

Czas spać , bo jutro znowu betoniara :)

Dobrej nocy Wam życzę Bracia Lachy i Wam Piękne Słowianki . Słowiańskość , albo polskość , to nie jest zboczenie , jak twierdzą żydowscy mistycy , albo alkoholizm , jak twierdzą urzędnicy państwa istniejącego jedynie teoretycznie , w odniesieniu do mnie .

Ksawery , proszę Cię ... uwierz Wolandowi . Satchana została stworzona jako drapieżnik do eliminacji głupich i chciwych fragmentów Stwórcy , bo Stwórca wciąż dorasta w drodze do doskonałości , a my podążamy Jego śladem .

Ha Nocri , to postać historyczna :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
19709
#Anonim19709 nieaktywny
27 listopada 2018r. o 0:22
~~Indygowa Laurowiśnia napisał(a): Droga Pannozdzieckiem! Współczuję Ci, boś niegłupi, chociaż nie profesor. Błądzisz co nieco i trzeba by Ci przy piwie pewne rzeczy wytłumaczyć. A współczuję, bo chcesz z towarzyszem Jaanoo dyskutować, jak on nie pisaty i nie czytaty. Wkleja według instrukcji co mu partyjna centrala przyśle i tyle. Nie pojmie, że PiS i PO to jeden diabeł. Z "kolegą faclo" też nie pogadasz, bo on musi pisać na forum byle co, żeby istnieć. Takie ma ciężkie uzależnienie i w zasadzie nie wiem jak by skończył, gdyby go odciąć od internetu na 48h. Pewnie w depresję biedak wpadnie.
"Mistrza i Małgorzaty" pewnie nikt z obecnych na forum nie czytał i co się zdarzyło na Patriarszych Prudach nie jest dla nikogo ważne . faclo zakłada wątek o szatanie, ale nie wie, co czyni. I też z nim o Mistrzu nie pogadasz, a o Azazeul też nie słyszał (pewnie zaraz do wiki jak zwykle poleci, żeby sprawdzić i będzie się puszył swoją wikiwiedzą :) ).
Ty chłopie powinieneś się trochę poważniejszymi tematami zająć. Ja zawsze przy dobrym piwie coś dobrego poczytam ( nie z wydawnictwa Amber!).
Pozdrawiam!
P.S.
"Atak chmielu" znasz? Dobre piwko!
[img=1543274537_uktbklg.jpg]
[img=1543274549_jwp624p.jpg]
2900
#falco nieaktywny
27 listopada 2018r. o 6:57
''Kolegę Falco z automatu do kosza na śmieci ... ale życzę Maniek , żebyś znalazł właściwe persony. Oczywiście swego czasu ... Sentinel , Eri , Bylu , Hegemon ... piękne czasy to były :)''

hahahahaha...
i to pisze ktoś kto przed laty po odejściu Sentinela pisał to co pisał a co jest proste do sprawdzenia..
to pisze ktoś kto dzisiaj pieprzy o ''łączeniu ludzi'' a przecież to nie ja pisałem do niego'' dajesz mi różę a za godzinę dup.ę mi obrabiasz''
to pisze ktoś kto obrażał najbliższą Sentiemu osobę ...
to przecież nie mnie wtedy odpisano coś w stylu -nigdy ci tego nie wybaczę
to pisze ktoś kto jeszcze nie tak dawno chciał bić korniszona a dzisiaj wkręca mu się w dupeczkę aż miło ...hahahaha
nie tak dawno też pisał do alterka ''bucu'' po czym zapraszał go na szachy i piwo
dzisiaj pieje by ten wracał ...

na więcej teraz nie mam czasu ...

tak to jest jak niszczy się przez własną głupotę to co mogło być cenne ...
stąd to jego obecne błagania o czyjeś tam powroty :]
stąd to jego dzisiejsze próby ''wyciągnięcia ręki '' hahahahaha

pieprzony destruktor i hipokryta :]

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
27 listopada 2018r. o 7:55
Te yntelektualista z tfuvenu i onetu , zamiast się tu pultać popatrz lepiej , jak Gadowski wymiata Twoje łałtorytety :

Jak będziesz miał za sobą te trzysta osób w sądzie , nie ze świeczkami pod sądem , to będzie można mówić o sukcesie.

Miłego Jasiu :) A i kup sobie koszulkę z napisem KONSTYTUCJA :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Brudnoszara Runianka niezalogowany
27 listopada 2018r. o 8:27
,,Rząd polski, premier Mateusz Morawiecki kieruje się wyłącznie interesem państwa polskiego. Te decyzje, te działania wynikają wyłącznie z polskiej racji stanu. Żadne listy, wbrew temu co sugerują niektóre media, nie mają na to wpływu - stwierdził Michał Dworczyk. Szef KPRM odniósł się do informacji tygodnika "Do Rzeczy" o liście ambasador USA w Polsce dot. wolności mediów. ''

Hahahahahaha no to wstalim z kolan .Mam nadzieję że zielone ludziki WOT Antoniego M. są gotowe do działania .Jak w 39 ,zostalim sami .
~~Brązowopłowa Glicynia niezalogowany
27 listopada 2018r. o 9:51
Marek Ch. ten od KNF został zatrzymany przez CBA po to żeby nie sypać mediom na pis.

P.S.
Czy po pisowskim średniowieczu w końcu przyjdzie oświecenie?
19709
#Anonim19709 nieaktywny
27 listopada 2018r. o 10:38
falco napisał(a): ''Kolegę Falco z automatu do kosza na śmieci ... ale życzę Maniek , żebyś znalazł właściwe persony. Oczywiście swego czasu ... Sentinel , Eri , Bylu , Hegemon ... piękne czasy to były :)''

hahahahaha...
i to pisze ktoś kto przed laty po odejściu Sentinela pisał to co pisał a co jest proste do sprawdzenia..
to pisze ktoś kto dzisiaj pieprzy o ''łączeniu ludzi'' a przecież to nie ja pisałem do niego'' dajesz mi różę a za godzinę dup.ę mi obrabiasz''
to pisze ktoś kto obrażał najbliższą Sentiemu osobę ...
to przecież nie mnie wtedy odpisano coś w stylu -nigdy ci tego nie wybaczę
to pisze ktoś kto jeszcze nie tak dawno chciał bić korniszona a dzisiaj wkręca mu się w dupeczkę aż miło ...hahahaha
nie tak dawno też pisał do alterka ''bucu'' po czym zapraszał go na szachy i piwo
dzisiaj pieje by ten wracał ...

na więcej teraz nie mam czasu ...

tak to jest jak niszczy się przez własną głupotę to co mogło być cenne ...
stąd to jego obecne błagania o czyjeś tam powroty :]
stąd to jego dzisiejsze próby ''wyciągnięcia ręki '' hahahahaha

pieprzony destruktor i hipokryta :]

[img=1543311277_v6m6bun.jpg]

Dopisane 27.11.2018r. o godz. 10:38:

[img=1543311483_zxjn85h.jpg]

Dopisane 27.11.2018r. o godz. 10:38:

[img=1543311498_ktyk79u.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza