Pannazdzieckiem napisał(a):
Ale powiedz mi , jakie poważniejsze tematy ? ... trują nas chemitralami z nieba , trują nas żywnością , trują nas lekami , trują nas szczepionkami ... ja o tym od lat mówię ... jakie qurwa ważniejsze tematy ? :)
Pannazdzieckiem napisał(a): ......... choć ja preferuję wiedzę , zamiast wiary ...
~~Indygowa Laurowiśnia napisał(a): Droga Pannozdzieckiem! Współczuję Ci, boś niegłupi, chociaż nie profesor. Błądzisz co nieco i trzeba by Ci przy piwie pewne rzeczy wytłumaczyć. A współczuję, bo chcesz z towarzyszem Jaanoo dyskutować, jak on nie pisaty i nie czytaty. Wkleja według instrukcji co mu partyjna centrala przyśle i tyle. Nie pojmie, że PiS i PO to jeden diabeł. Z "kolegą faclo" też nie pogadasz, bo on musi pisać na forum byle co, żeby istnieć. Takie ma ciężkie uzależnienie i w zasadzie nie wiem jak by skończył, gdyby go odciąć od internetu na 48h. Pewnie w depresję biedak wpadnie.[img=1543274537_uktbklg.jpg]
"Mistrza i Małgorzaty" pewnie nikt z obecnych na forum nie czytał i co się zdarzyło na Patriarszych Prudach nie jest dla nikogo ważne . faclo zakłada wątek o szatanie, ale nie wie, co czyni. I też z nim o Mistrzu nie pogadasz, a o Azazeul też nie słyszał (pewnie zaraz do wiki jak zwykle poleci, żeby sprawdzić i będzie się puszył swoją wikiwiedzą :) ).
Ty chłopie powinieneś się trochę poważniejszymi tematami zająć. Ja zawsze przy dobrym piwie coś dobrego poczytam ( nie z wydawnictwa Amber!).
Pozdrawiam!
P.S.
"Atak chmielu" znasz? Dobre piwko!
falco napisał(a): ''Kolegę Falco z automatu do kosza na śmieci ... ale życzę Maniek , żebyś znalazł właściwe persony. Oczywiście swego czasu ... Sentinel , Eri , Bylu , Hegemon ... piękne czasy to były :)''[img=1543311277_v6m6bun.jpg]
hahahahaha...
i to pisze ktoś kto przed laty po odejściu Sentinela pisał to co pisał a co jest proste do sprawdzenia..
to pisze ktoś kto dzisiaj pieprzy o ''łączeniu ludzi'' a przecież to nie ja pisałem do niego'' dajesz mi różę a za godzinę dup.ę mi obrabiasz''
to pisze ktoś kto obrażał najbliższą Sentiemu osobę ...
to przecież nie mnie wtedy odpisano coś w stylu -nigdy ci tego nie wybaczę
to pisze ktoś kto jeszcze nie tak dawno chciał bić korniszona a dzisiaj wkręca mu się w dupeczkę aż miło ...hahahaha
nie tak dawno też pisał do alterka ''bucu'' po czym zapraszał go na szachy i piwo
dzisiaj pieje by ten wracał ...
na więcej teraz nie mam czasu ...
tak to jest jak niszczy się przez własną głupotę to co mogło być cenne ...
stąd to jego obecne błagania o czyjeś tam powroty :]
stąd to jego dzisiejsze próby ''wyciągnięcia ręki '' hahahahaha
pieprzony destruktor i hipokryta :]