Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~~Brudnoszara Runianka niezalogowany
27 listopada 2018r. o 13:35
Ktoś napisał:
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rudawy Pigwowiec niezalogowany
27 listopada 2018r. o 16:04
Koalicja wroga Bogu, radny nie jest już katolikiem. Sam się wyłączył z Boga - ogłosił z ambony ksiądz Józef Wędzikowski, proboszcz parafii w Stróżewie. Przed wyłączeniem z wiary przestrzegał też parafian, którzy zagłosowali na Koalicję Obywatelską. Oburzeni mieszkańcy zaczęli wychodzić z kościoła. Kuria upomniała księdza za agitację polityczną.
~~Pistacjowy Słoneczniczek niezalogowany
27 listopada 2018r. o 16:13
Pannazdzieckiem napisał(a): Te yntelektualista z tfuvenu i onetu , zamiast się tu pultać popatrz lepiej , jak Gadowski wymiata Twoje łałtorytety :

Jak będziesz miał za sobą te trzysta osób w sądzie , nie ze świeczkami pod sądem , to będzie można mówić o sukcesie.

Miłego Jasiu :) A i kup sobie koszulkę z napisem KONSTYTUCJA :D

Zostałes frajerze zaorany az miło
nawet nie próbowałes protestować gnido
19709
#Anonim19709 nieaktywny
27 listopada 2018r. o 16:21
[img=1543332112_bfjavyb.jpg]
2900
#falco nieaktywny
27 listopada 2018r. o 16:40
~~Pistacjowy Słoneczniczek napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): Te yntelektualista z tfuvenu i onetu , zamiast się tu pultać popatrz lepiej , jak Gadowski wymiata Twoje łałtorytety :

Jak będziesz miał za sobą te trzysta osób w sądzie , nie ze świeczkami pod sądem , to będzie można mówić o sukcesie.

hahahahahahahahahahahaha...

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
27 listopada 2018r. o 19:01
falco napisał(a):
~~Pistacjowy Słoneczniczek napisał(a):

hahahahahahahahahahahaha...

Es kom trauf an . Jeśli Pistacjowy , to Kameleon Falco i ma mnie na myśli , to znaczy , że , kultura wciąż wysoka ... frajerze , gnido , głupcze , hipokryto , kmieciu itd. Gromkie HA HA HA mogło by świadczyć , że Kolega Kameleon rozmawia sam ze sobą. W psychologi określa się to mianem schizofrenii , albo rozdwojenia jaźni. O poranku , przy kawie lubię poczytać , lub posłuchać Mądrych Ludzi , dlatego poleciłem Ci Gadowskiego i Jego potyczki z hitlerowcami. Nie rajcuje mnie głupia pyskówka przy porannej kawie . Inaczej mówiąc delektuję się ciszą , albo delikatną muzyką siorbiąc kawkę. Ewentualnie mądry wykład Mądrego człowieka.

Jeśli zaś Pistacjowy , to nie Kolega Falco , to z czego się śmiejesz Kameleon ? A już rozumiem , napisałeś do kumpla , żeby też mnie zwyzywał ... tak ? Tobie wisi , co ja piszę i mi też wisi , co Ty piszesz , aczkolwiek czytam każdy Twój post , w zasadzie nie wiedząc , co poeta ma na myśli , bo przez to Twoje słowotwórstwo ciężko przebrnąć. Jak słusznie wczoraj Kolega Laurowiśnia stwierdził , masz uzależnienie od pisanego słowotoku , a jak dołożyć jeszcze " rozpiątnienie " jaźni ... :D ... no nie jest wesoło :)

Marzy mi się , żeby Maniek wyrzucił z algorytmu słowa kwiatki i przywrócił adresy IP . Pamiętam czas , kiedy Kolega 217 , był zawsze taki sam , nie storczyk , a dziesięć minut później stokrotka. W obecnej sytuacji Kameleon masz pole do POPISU :D

Stać Cię na publiczną spowiedź , ile razy pisałeś z pod tyldy , uważasz to za honorowe będąc zalogowanym uczestnikiem Forum i ile razy Cię korciło ?

ps. Jak następnym razem będę rzucał wulgaryzmami pod Twoim adresem , to zwyczajnie zgłoś posta do moderacji i tyle . I nie użalaj się , bo kto mieczem wojuje , to wiesz co się dzieje :)

ps 2 Pooglądałeś Gadowskiego ?

ps3 Miłego wieczoru absolutnie Wszystkim :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Rudawy Pigwowiec niezalogowany
27 listopada 2018r. o 19:10
Panna tyle pisania i nic o Stwórcy ,dlaczego ?
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
27 listopada 2018r. o 19:18
Bo jeszcze piwa nie wypiłem . Janek z Padmos preferował żółte grzybki pisząc Apokalipsę . Ja tam wolę piwo i chyba zaraz pójdę . :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza