falco napisał(a): ~~Pistacjowy Słoneczniczek napisał(a): Pannazdzieckiem napisał(a): Te yntelektualista z tfuvenu i onetu , zamiast się tu pultać popatrz lepiej , jak Gadowski wymiata Twoje łałtorytety :
Jak będziesz miał za sobą te trzysta osób w sądzie , nie ze świeczkami pod sądem , to będzie można mówić o sukcesie.
Miłego Jasiu :) A i kup sobie koszulkę z napisem KONSTYTUCJA :D
Zostałes frajerze zaorany az miło
nawet nie próbowałes protestować gnido
hahahahahahahahahahahaha...
Es kom trauf an . Jeśli Pistacjowy , to Kameleon Falco i ma mnie na myśli , to znaczy , że , kultura wciąż wysoka ... frajerze , gnido , głupcze , hipokryto , kmieciu itd. Gromkie HA HA HA mogło by świadczyć , że Kolega Kameleon rozmawia sam ze sobą. W psychologi określa się to mianem schizofrenii , albo rozdwojenia jaźni. O poranku , przy kawie lubię poczytać , lub posłuchać Mądrych Ludzi , dlatego poleciłem Ci Gadowskiego i Jego potyczki z hitlerowcami. Nie rajcuje mnie głupia pyskówka przy porannej kawie . Inaczej mówiąc delektuję się ciszą , albo delikatną muzyką siorbiąc kawkę. Ewentualnie mądry wykład Mądrego człowieka.
Jeśli zaś Pistacjowy , to nie Kolega Falco , to z czego się śmiejesz Kameleon ? A już rozumiem , napisałeś do kumpla , żeby też mnie zwyzywał ... tak ? Tobie wisi , co ja piszę i mi też wisi , co Ty piszesz , aczkolwiek czytam każdy Twój post , w zasadzie nie wiedząc , co poeta ma na myśli , bo przez to Twoje słowotwórstwo ciężko przebrnąć. Jak słusznie wczoraj Kolega Laurowiśnia stwierdził , masz uzależnienie od pisanego słowotoku , a jak dołożyć jeszcze " rozpiątnienie " jaźni ... :D ... no nie jest wesoło :)
Marzy mi się , żeby Maniek wyrzucił z algorytmu słowa kwiatki i przywrócił adresy IP . Pamiętam czas , kiedy Kolega 217 , był zawsze taki sam , nie storczyk , a dziesięć minut później stokrotka. W obecnej sytuacji Kameleon masz pole do POPISU :D
Stać Cię na publiczną spowiedź , ile razy pisałeś z pod tyldy , uważasz to za honorowe będąc zalogowanym uczestnikiem Forum i ile razy Cię korciło ?
ps. Jak następnym razem będę rzucał wulgaryzmami pod Twoim adresem , to zwyczajnie zgłoś posta do moderacji i tyle . I nie użalaj się , bo kto mieczem wojuje , to wiesz co się dzieje :)
ps 2 Pooglądałeś Gadowskiego ?
ps3 Miłego wieczoru absolutnie Wszystkim :)