skorn napisał(a): http://www.weszlo.com/news/10621-Prezydent_Komorowski_w_Poznaniu_czyli_szybko_szybko_bo_zauwazy
http://www.ekonomia24.pl/artykul/706205,883423-Rachunek-za-wydatki-panstwa.html
[img=1338466476_wu7h91x.jpg]
Zastosowana autokorekta
~~Pawi Rokitnik napisał(a): trzeba być naprawdę ograniczonym na umyśle by teraz pisać ''kolega falco''
obserwuję forum i to co wypisujesz i to co już wielu ci pisało o tobie a to co teraz piszesz potwierdza tylko że jesteś I.D.I.O.T.Ą
~~Pawi Rokitnik napisał(a): trzeba być naprawdę ograniczonym na umyśle by teraz pisać ''kolega falco''[img=1543261341_1yokor2.jpg]
obserwuję forum i to co wypisujesz i to co już wielu ci pisało o tobie a to co teraz piszesz potwierdza tylko że jesteś I.D.I.O.T.Ą
Pannazdzieckiem napisał(a):[img=1543261378_zp1kxnq.jpg]skorn napisał(a): http://www.weszlo.com/news/10621-Prezydent_Komorowski_w_Poznaniu_czyli_szybko_szybko_bo_zauwazy
http://www.ekonomia24.pl/artykul/706205,883423-Rachunek-za-wydatki-panstwa.html
[img=1338466476_wu7h91x.jpg]
Autorem tematu z przed sześciu lat ,jest Młody Padawan , który przerasta dzisiaj mistrza . I tak ma być :) Od kiedy zacząłem pisać na Bolcu , zawsze interesowała mnie prawda , której w telewizorni nie uświadczysz Kameleonie :) Aksel Springler i jego resortowa dziatwa podrzucają nam nieustannie tematy zastępcze , jak pedofilia w KK
, wypadek na A4 , albo wyprzedaż w Londynie. A tymczasem pomimo transformacji ustrojowej nadal nic się nie zmienia , oprócz tego , że starzejemy się. Banda ....ó.w opowiadała swego czasu i długach Gierka . Długi Tuska nie spłacimy , długów Kaczora nawet wnuczek mojego wnuczka nie spłaci. Rozwijamy się :) Niektórzy to rozumieją , jak Janoo i Skornik , Ty już do końca swoich dni zostaniesz internetowym pieniaczem sterowanym przez niemieckie ścierwomedia.
ps. Hegemonie czółko :)
ps 2. Droga Kc tak trzymać :)
ps 3 Janoo , ja wiem , że obraskologia i demoty bywają fascynujące , ale w poważnej dyskusji trzeba czasem powiedzieć coś od siebie :)
ps 4 Przeleciałem sobie dzisiaj po technicznym i skomentuję tak . Pojęcie hipokryzja jest bardzo szerokie . Ale przez te lata , kiedy tu piszę nauczyłem się jednej rzeczy. Uczciwość wymaga , aby zawsze pisać pod własnym nickiem , no chyba , że chamski chadziar , jak Hegemon mnie ochrzcił , lata temu , albo Kufea :D Na moda się osobiście nie nadaję , bo qurwy by latały , jak gołębice , a Kolegę Falco z automatu do kosza na śmieci :D ... ale życzę Maniek , żebyś znalazł właściwe persony. Oczywiście swego czasu ... Sentinel , Eri , Bylu , Hegemon ... piękne czasy to były :)
ps 5 Miłego wieczoru Wam życzę :)
Pannazdzieckiem napisał(a):~~Pawi Rokitnik napisał(a): trzeba być naprawdę ograniczonym na umyśle by teraz pisać ''kolega falco''
No cześć Jasiu , miło że się odezwałeś ,.... tęskniłem . Kto jeśli nie Ty będzie gadał ze mną ? :D Przecież nie Skornik , uczeń , który przerusł miszcza :D z plebsem nie będzie się jednoczył . Dlatego mi tak na Tobie zależy . Qurwa nie wpadł bym na to , że Rokitnikiem możesz być ... dzisiaj . Stary i głupi już jestem , ale cały czas pod tym samym nickiem ... w przeciwieństwie do Ciebie , Kameleonie :D
Twój ruch ... :D
~~Indygowa Laurowiśnia napisał(a): Droga Pannozdzieckiem! Współczuję Ci, boś niegłupi, chociaż nie profesor. Błądzisz co nieco i trzeba by Ci przy piwie pewne rzeczy wytłumaczyć. A współczuję, bo chcesz z towarzyszem Jaanoo dyskutować, jak on nie pisaty i nie czytaty. Wkleja według instrukcji co mu partyjna centrala przyśle i tyle. Nie pojmie, że PiS i PO to jeden diabeł. Z "kolegą faclo" też nie pogadasz, bo on musi pisać na forum byle co, żeby istnieć. Takie ma ciężkie uzależnienie i w zasadzie nie wiem jak by skończył, gdyby go odciąć od internetu na 48h. Pewnie w depresję biedak wpadnie.
"Mistrza i Małgorzaty" pewnie nikt z obecnych na forum nie czytał i co się zdarzyło na Patriarszych Prudach nie jest dla nikogo ważne . faclo zakłada wątek o szatanie, ale nie wie, co czyni. I też z nim o Mistrzu nie pogadasz, a o Azazeul też nie słyszał (pewnie zaraz do wiki jak zwykle poleci, żeby sprawdzić i będzie się puszył swoją wikiwiedzą :) ).
Ty chłopie powinieneś się trochę poważniejszymi tematami zająć. Ja zawsze przy dobrym piwie coś dobrego poczytam ( nie z wydawnictwa Amber!).
Pozdrawiam!
P.S.
"Atak chmielu" znasz? Dobre piwko!