Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 listopada 2018r. o 19:31
Myślę Janoo , że łamiemy Jasia , ja mową , Ty obrazkiem :D

Na dobre Mu to wyjdzie . Być może nawet w następnym wcieleniu nie zostanie księdzem pedofilem , taki obruszony dzisiaj na błędny wybór własnej kariery :)

Mogło być przecież inaczej ... mogłem mieć tak , jak oni , gdybym tylko poszedł do seminarium ...

Ja tam lubię własną betoniarę , dopóki krew krąży po łepetynie i moralność Stwórcy w Szyszynce , to pieniądze dla mnie nie mają znaczenia .

Do piwa na kolację zrobię sobie jeszcze kanapkę z cebulką i czosnkiem + biały ser i odrobina mięsiwa

Wciąż czekam Falco , ale nie śpiesz się , przemyśl dobrze , jaka jest różnica między Bolkiem , a Kaczorem :) To jest na prawdę bardzo ważne z punktu widzenia patriotów od chińskiej chałtury sprzedawanej w tzw. patriotycznych sklepach.

Fobiczny ma rację , ale ...

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
28 listopada 2018r. o 19:49
no jak tam ...y?
jak wytłumaczycie fakt że po swoich wędrówkach po radach nadzorczych w Centralwings czy KGHM a przecież to nie wszystko... Glapiński osiadł na foteliku prezesa NBP no i skończyło sie to tym że pewnego roku bank skończył na stratach ...
jakieś tam ''marne '' 2MILIARDY 524 MILIONY 935 ZŁOTYCH

tak,tak ...obliczono to dokładnie

jak skończy Glapiński ?
prezesina nie pozwoli zrobić krzywdy temu komu zawdzięcza fundusze partyjne ...
dlaczego dzisiaj milczy się o kolejnym oszuście?
Bierecki...mówi wam coś to nazwisko?
a afera SKOK-ów ?
gdzie ''wyparowała '' ta kasa?
:]
wiecie czym jest o ile pamiętam -Holding SKOK ?
a wy tu pierdzielicie tylko o ''amberach ''
dlaczego tylko o tym?
bo w reżimówce jacusia ''ciemnego luda '' tylko o tym usłyszycie ...

Zastosowana autokorekta

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 listopada 2018r. o 20:04
A gdzie odpowiedź na moje pytania ... krótka historia czas... tfu , wróć ... Polski ?

Mamy się licytować aferami POPISU . Mam gdzieś na dysku osiem lat afer POpaprańców , cirka dwieście sztuk mniejszych i większych . Szukać , czy sam sobie w necie znajdziesz ?

Poprosimy o krótkie podsumowanie historii Polski , zacząwszy od Okrągłego Stołu . Jak było Falco , niech się Młodzież uczy ... nie tylko wulgaryzmów ... :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~Błękitnawy Zawciąg niezalogowany
28 listopada 2018r. o 20:05
Napisz jak rząd mógł zmienić wyrok? To jak to jest że pisowski rząd dał taki wyrok za spalenie rydzyka? No falus wysil się troszkę.
2900
#falco nieaktywny
28 listopada 2018r. o 20:21
a gdzie ja napisałem ''rząd''?
czytaj uważniej ...;)

''Piotr Rybak, skazany prawomocnie za spalenie kukły Żyda, trafi do więzienia. Wrocławski sąd uchylił mu zezwolenie na odbywanie kary w dozorze elektronicznym. Rybak został skazany na trzy miesiące bezwzględnego więzienia.
10 miesięcy więzienia za spalenie kukły Żyda. „To wysoce szkodliwe”

Na karę 10 miesięcy więzienia bez zawieszenia skazał wrocławski sąd Piotra R. za nawoływanie do nienawiści na tle różnic narodowościowych poprzez...
zobacz więcej

– Sąd ocenił, że zachowanie skazanego w mediach społecznościowych oraz podczas marszu 11 listopada i jego stosunek do kuratora powodują, iż nie zasługuje on na odbywanie kary w systemie dozoru elektronicznego – wyjaśnił rzecznik Sądu Okręgowego we Wrocławiu sędzia Marek Poteralski.''

czy skończy w pierdlu?
może czeka na akt ''łaski'':]
tymczasem Międlar napisał książkę tylko księgarnie nie bardzo chcę ją sprzedawać ...
jaki tytuł ma to ''dzieło'' ?

''Moja walka o wolność ''
ciekawe że ktoś już coś podobnego kiedyś napisał ...

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Granatowoszary Pomidor niezalogowany
28 listopada 2018r. o 20:38
,, Mówią: To działo się 7 lat temu, po co do tego wracać?!
Zakonnice bronią siostry sadystki

Ten zakład to nie tylko bicie i katowanie – mówiła TV Trwam siostra z zakonu boromeuszek o ośrodku wychowawczym dla dzieci w Zabrzu. Jedna z zakonnic została skazana za to, że przez kilkanaście lat miała znęcać się psychicznie i fizycznie nad swoimi wychowankami
Zdaniem siostry, to niepotrzebne pranie brudów i media nie powinny tak bardzo interesować się tą sprawą. – „Odpokutowała swoje, poddała się terapii. To działo się 7 lat temu, nie trzeba do tego wracać” – broni jej jedna z sióstr.

Siostra Bernadetta, a właściwie Agnieszka F., została skazana przez sąd za wieloletnie znęcanie się nad wychowankami i podżeganie do aktów pedofilskich, jednak jak do tej pory zwyrodniała zakonnica nie trafiła jeszcze za mury więzienia. Zamiast w celi, przebywa w klasztorze w Zgromadzeniu Sióstr Miłosierdzia św. Karola Boromeusza w Trzebnicy na Dolnym Śląsku. Reporterowi TV Trwam udało się porozmawiać z jedną z sióstr, która mieszka razem z nią na terenie zakonu. – To nie jest osobowość sadystyczna czy apodyktyczna – przekonywała zakonnica. Spytana o kryminalną przeszłość swojej kompanki, odpowiada: – „Może się zdarzało. Ale nie tylko to. Proszę to uszanować.”

Panna ,gdzie w tym jest Twój stwórca ? Zapomniał i nam to radzi uczynić ?
~Bławatkowy Hiacynt niezalogowany
28 listopada 2018r. o 20:58
Taka jest różnica że Wałęsa jest legendarnym przywódcą walki o wolność a kurdupel bajkowym oszustem. Wałęsa broni Konstytucji a kurdupel ją depcze. Wałęsa się nie boi i nie potrzebuje ochrony a kurdupel na cmentarz idzie z ochroną a pomnika brata pilnuje milicja
~Bławatkowy Hiacynt niezalogowany
28 listopada 2018r. o 21:01
Wałęsa ma szacunek i uznanie na całym świecie i dostał Nobla a kurdupel nie ma szacunku nigdzie tym bardziej w Polsce bo ma jobla
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza